kardeş aynı sorun bendede var. arkadaşlar az gezegenin adamı olun cevap yazın buraya...
yaf arkadaşlar benim e 65 de hepsi yüklüydü temaların dots ların hepsi pembe kahverengi gri felan 7-8 tane wardı sonra bide telofonda wireless olduğundan mosh.nokia.mobi ye girdim orda arama bölümüne s60 themes yazdım bir sürü tema gelidi onlarıda indirdim toplam 18 tane tema vardı ben daha sonra hafıza kartını biçimlendirdim sonra aynı işlemleri yapmaya kalkıştım olmadı 1-2 tane zar zor yükledim diğerlerini indirip yüklediğimde yüklenemiyo diyo
NOKIA E65 SERTİFİKA SORUNU VE ÇÖZÜMÜ:
- telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).
- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.
- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..
- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.
artık program yüklemeye başlayabilirsiniz..
DİKKAT: SERTİFİKA KONTROLÜ BU İŞLEMLERDEN SONRA TELEFON TARAFINDAN YAPILMAYACAĞINDAN KURDUĞUNUZ HER PROGRAMA DİKKAT ETMENİZ GEREKMEKTEDİR!! BİLMEDİĞİNİZ VE ARAŞTIRMADAN YÜKLEDİĞİNİZ UYGULAMALARLA TELEFONUNUZA VİRÜS VEYA ZARARLI DOSYALAR BULAŞABİLİR!!!
aynen adam haklı olduyoarkadaşlar bu olay gayet basit, uygulamalar > uygulama yöneticisi > ayarlar a girin "Yazılım yükleme" seçeneğini "tümü" olarak değiştirin olay tamamdır![]()

(