21sacraments
Üye
E65 soyulma problemine kökten çözüm :)
arkadaşlar ben E65 kullanıyorum 1 sene dolmadan kenarları dökülmeye başladı çok kötü görünüyodu baktım olmuycak bi yakından inceledim altındaki plastikte aynı renk dedim bu kadifemsi şeyi soyuyum
dedigimide yaptım arka deri gibi olan kapak hariç soydum valla eskisinden daha iyi oldu hem parlak görünmeye başladı
yalnız tamamını çizmeden tırnakla soyana kadar baya bi ter döktüm hea
sizde deneyecekseniz bi hafta tırnaklarınızı kesmemenizi öneririm
başka alet kullanmayın çizebilir ona göre..
1 ay sonra bu seferde arka deri gibi olan kapakta kenarlarından soyuldu onu soymak hele en zor iş yavaş yavaş kavlatın parçalarsanız çok uraştırır onuda kazasız belasız soydunuzmu tamaam artık soyulmayan parlak bi E65'iniz olcak
Kendi soydugum E65imin resminide ekliycem bakıp siz karar verin nasıl olduguna.Bence süper oldu
dedigimide yaptım arka deri gibi olan kapak hariç soydum valla eskisinden daha iyi oldu hem parlak görünmeye başladı
yalnız tamamını çizmeden tırnakla soyana kadar baya bi ter döktüm hea
sizde deneyecekseniz bi hafta tırnaklarınızı kesmemenizi öneririm 1 ay sonra bu seferde arka deri gibi olan kapakta kenarlarından soyuldu onu soymak hele en zor iş yavaş yavaş kavlatın parçalarsanız çok uraştırır onuda kazasız belasız soydunuzmu tamaam artık soyulmayan parlak bi E65'iniz olcak

Kendi soydugum E65imin resminide ekliycem bakıp siz karar verin nasıl olduguna.Bence süper oldu

E65 kullanan bilir ışık vurdugunda o üstündeki şeyden dolayı parlamaz ama bakın şimdi daha güzel oldu hemde ful soydugum için kötü bi görünüm yok
E65 kullananlar korkmayın bişey olur diye tırnağı olan herkes biraz uraş sonunda böyle yapabilir hade bakalım kolay gelsin
benim buluşum