E65 Hafıza Kartı Sifre Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gencecik

gencecik

Üye
    Konu Sahibi
E65 Hafıza Kartı Sifre Sorunu
Arkadaslar slmlar...bugun E65 ime sorunsuz vede Turkce sekılde guncelleme yaptım, yedeklemeyı hafıza karrtıma almıstım ama guncelleme sırasında kart takılıydı....sımdı kart sıfre ıstıyor ben ben sıfreyı bılmıyorum...kendım koymadım dıye hatırlıyorum koymus olabılecegımı dusunerek gırebılecegım tum sıfrelerı denedım fakat olmadı..yedeklemeyıde karta yaptıgım ıcın format atmadan acmak ıstıyorum..bunun bır yolue veya programı varmıdır?sıteyı taradım fakat bulamadım gozden kacırmısta olabılırım...bana yardım edebılecek veya yonlendırebılecek varmı?? şimdiden cok tesekkurler..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar yokmudur bunun bır yolu yordamı? en azından bılgılı arkadaslar formattan baska yolu yok desede kafi hıc olmazsa beklemeyeyım bosuna....

--------------- Ekleme ---------------

kımbe bılmıyor demekkı cozumunu saglık olsun napalım....

willrock

willrock

Üye
programı war ama siteye nasıl koycağımı bilemiyorum msn mi ekle yollarım ordan [email protected]

beratsal

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var neden olduğunu söyleyim
şimdi bu telefonun uzaktan kitlenme gibi bi özelliği var sms yoluyla telefon kitlenebiliyor.
mesela kitlenme mesayını asd yaptınız herhangi bi tlfnda bu tlfna asd die bir mesaj geliyorsa bu tlfn otomatik olarak kitleniyor hemde otomatik olarak hafıza kartıda şifreleniryor sanırım o msj olarak şifre olan şey yani az önce belirttiğim şifre ( asd ) sanırım hafıza kartı şifresi oluyor.

yaco333

Üye
yıldız51 sorunun çözüldü mü? bende aynı telefon ve aynı sorun var bana yazabilirmisin e-mail adresim: [email protected]) teşekkürler

sivaslı5869

Üye
arkadaşlar e65 hafıza kartı takıyorum 15 saniye sonra (hafıza kartını çıkartın tamam basın) diyor anlamadım yardımcı olabilirmisiniz.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt