6600 slide hafıza kartı sorunu yeni klasör eklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atesh27

Üye
    Konu Sahibi
6600 slide hafıza kartı sorunu yeni klasör eklenmiyor
arkadaşlar 6600 slide cep telefonu aldım 2. el aldım cok hosuma gitti ama hafıza kartını sadece okuyor 4 tane farklı hafıza kartı taktım denedım pc den format attım taktım ama sonuc yıne aynı hepsınde de sadece kartı okuyor karta herhangı bır resım yuklemıyor yenı klasor ekle dıyorum dosya eklenemıyor dıye hata verıyor veya kartların içindekilier silmeye calısıyorum silinmiyor kartlar başka telefonda ve bilgisayarda normal çalışıyor sorun ne olabılır kartların içindeki bilgiler okunabılıyor ama yazılamıyor sankı koruma varmıs gıbi ama koruma yok kartlarda yada şifre yok cunku baska pc ve telefonda normal ama benım 6600 da hıc bır degısıklık yapılmıyor.
acaba ayarlarındamı bı sorun var yoksa baska bir olaymı
daha önce basına boyle durum gelen arkads yada bilgisi olan arkadslar cevap verırse sevınırım.

--sercan--

Üye
hafıza kartlarını bilgisayara takılacağı bi adaptör vardır hafıza kartını adaptörün içine tak yanda bi kızak var ileri geri giden onu aşağı veya yukarı çek (emin değiilim ama heralde aşağı çekince kilit açılıodu) eğer yine sonuç alamazsan bellek kartını biçimlendir olur.

atesh27

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartlarını bilgisayara takılacağı bi adaptör vardır hafıza kartını adaptörün içine tak yanda bi kızak var ileri geri giden onu aşağı veya yukarı çek (emin değiilim ama heralde aşağı çekince kilit açılıodu) eğer yine sonuç alamazsan bellek kartını biçimlendir olur.
4 tane farklı hafıza kartı ile denedım hepsınıde telefonlardan cıkarıp taktım 1 tane e 250 2 tane 6300 bıtane de samsung c5212 bu telefonlardan cıkarıp taktım hafıza kartlarını butun kartlar benım telefonumdan baska dıger butun telefonlarda cok rahat sekılde ıstedıgın gıbı calısıyor ıstedıgını sılıyosun ıstedıgını yazıyosun ama benım telefona takılınca sadece okuyabılıyosun baska bısey yapamıyorsun

atesh27

Üye
    Konu Sahibi
arkadslar herhangı bır bılgısı olan yokmu neden olabılır acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...