e65 ağ geçidi cevap vermiyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

serkansenel

Üye
süpersin valla emeğine sağlık

samet krgz

Üye
mceman senin dediğin gibi ypıorm gine ağ geçidi cewap wermior diyo snra bi daha ypmaya giriorm bi bkuorm senin dediklerini yptklarım sıfırlanmış

samet krgz

Üye
ya en az 5 kez denedim ltfn yrdm

wolkan123456789

Üye
slm arkadaslar ben türkcell den giriyordum 0.facebook'a sımdı ag geçıdı cevap vermiyo dıo neden acaba bi el atın olaya.....

--------------- Ekleme ---------------

bu arada tel E65...

karaboqa_

Üye
bnde de e65 var. alışveriş merkezinde ttnet wi-fi çekio, arkadaşın anlattığı gbi ip ve dns ayarlarını yaptım ancak işlem gercekleştirilemio:web uyarısı alıorum. frekans farkından kaynaklanablir mi acaba ? çünkü farklı bir modemden bağlanabliorum. ttnet wi-fi lan türü alt yapı. farkeder mi ?

melike3452

Üye
ya rakadaşlar yardımcı olun lütfe tel:6630
önceden webe qirdiğimde paket veri bağlantışı cevap vermiyor yazıyordu telefonu karıştırdm bişylr yptm artık ölee demiyo ama şimdide ağ geçidi cevap vermiyo yazıyo kafayı yicem lütfeeenn yardm .s.s:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

:off:internete bağlanamıyorm önceden paket veri bağlantısı yok diyodu şimdi ağ geçidi cevap vermiyo diyo napmalıyım tel:6630 Lütfen yardmm ediiinnnnnn :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Aşağıdaki yazıyı başka bir siteye yazmıştım.Googlede "ağ geçidi cevap vermiyor" diye aratınca ilk sırada bu site çıkıyor.Arkadaşlara yararı olur belki...
Telefonun Samsung İ550.Bu sorun yeni modem almamla başladı.Eski airties modemimde sorun yok.Ama yeni airties marka modeme ne yaptıysam bağlanamadım sürekli ağ geçidi cevap vermiyor... Telefona reset attım olmadı , formatladım olmadı.. Modeme aynılarını yaptım olmadı.Denemediğim şey kalmadı tam ümidi kemişken ümitsizce aşağıdaki yazdıklarımı yaptım birde baktım ki internete giriverdim Aslında çok basitmiş

Çözüm yolu:( Telefonumuza manual olarak IP ve DNS vereceğiz) aşağıda nasıl yapılacağını anlattım.Yapmayı bilenlerin aşağıyı okumasına gerek yok...

Telefonunuza giremediğiniz w lan ağını Bağlantı>bağlantı yöneticisi>mevcut wlan ağl. .. "erişim noktası tanımla" diyerek tanımlayın.

Sonra Ayarlar>Bağlantı>Erişim noktaları.... eklediğiniz wlanı bulup "düzenle" deyin.Seçeneklerden "gelişmiş ayarlar" a girin.
IPV4 ayarlarına girin.Şimdi dikkat!!
Telefonun İP adresi kısmına bir IP vereceğiz.Bu IP modeminizle aynı blok ta olmalı.Yani:Modeminizin Ip si 192.168.1.1 ise telefonunuza 192.168.1.2-192.168.1.254 arasında bir IP verebilirsiniz.192.168.1.30 verin...

Başka Örnek:Modemizin IP si 10.0.0.1 ise telefonunuza 10.0.0.30 verebilirsiniz... Yani ip nin son hanesi farlı olacak...

İp adresi: 192.168.1.30 yazdık.
Alt ağ maskesine : 255.255.255.0 yazın. (bazen 255.0.0.0 olabiliyor)...
Standart ağ geçidi: Modeminizin İP si olacak : 192.168.1.1(artık sizinki neyse onu yazın)

Şimdi DNS adresini yazacağız.
Birinci DNS adresine: 195.175.39.39
İkinci DNS adresine : 195.175.39.40 yazın.
(Telekomun çalışan başka DNS lerini biliyorsanız onlardanda yazabilirsiniz)
İşlem bitmiştir.

Artık ağ geçidiniz cevap verecektir.Hemde eskisine oranla çoook daha hızlı....

ya bn bağlantı yöneticisine girdiğimde (etkin bağLantı yok) yazıyor bu oLmadıqı içinde diqer işLeemLere qeçemiyormm Lütfen yardımcı olun ark.Lar teL:6630

quray

Üye
Kardeşim ellerine sağLık saoLasıN.Çok işime yaradı.

goblin22

Üye
bnim telefonum e71 aynı sorun bazen bendede oluyor modeme reset çekince düzeliyor.