E65-5700-n73 ME bi bakın beyler yardımcı olun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
strawberrie

strawberrie

Üye
    Konu Sahibi
E65-5700-n73 ME bi bakın beyler yardımcı olun..
beyler telefon almak üzereyim ama kararsızım bu 3ü arasında sizlerinde görüşünü almak istedim..

E65 (wireless net olayı felan cok saglam duruş bakımından çok şık:oke:)
5700 (devasa hoparlör ve ses kalitesi çok şeker bi telefon :coold:)
N73 ME (yüksek kalite kamera ve ses kalitesi)

şu anda kararım E65 ama yorumlarınızı bekliorm acilen smdiden cok tesekkurler..:sn:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
N73 kesinlikle symbian...:oke:

strawberrie

strawberrie

Üye
    Konu Sahibi
E65 ve 5700ın 2 side java mı sadece :blink: baktım siteye hicbi bilgi yoq ilgili..

mservank

mservank

Üye
hayır e65 symbian avantajı 16 miyon renkli ekran ve wlan ekrana yapacak bişi yok ama belki wlnalı kartlar çıkar bence kesinlikle n73 meeeee:oke:

strawberrie

strawberrie

Üye
    Konu Sahibi
E65 te symbian varsa hala E65 diorm wireless buldunmu (artık yola çömsen bulursun bitane zaten) çat gir beleş direk nettesin.. vazgeçrin beni herkes n73 ME diyor.. n73u istemememin tek nedeni E65 in gorunumunun super olması :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Buradaki 3 cihazda symbian :oke:

N73me tavsiye ederim. E65 demememin sebebi ise şudur. E65'ün üst kısımda yer alan tuşlarının yanındaki kısım deri gibi değişik birşeyden yapılmış ve 2 aya kalmadan parçalanıyor. Çok arkadaşımda oldu bu. Sağlam alet değil yani.

Ama wireless falan güzel hakkını yememek lazım :oke:

strawberrie

strawberrie

Üye
    Konu Sahibi
Açıklayıcı oldu.. Almaya gttgmde bakayım bidaha bi inceliyim E65 i eğer ole bi problem varsa N73 Me alrıım.. Sağolun beyler yardımlarınız için :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gittiğinizde pek anlayabileceğinizi sanmıyorum. Çünkü kullanım sonucunda oluşuyor.

5700'ın kamerasında kırmızlık problemi var tavsiye etmem (kamera istemiyorsanız güzel ama).

En mantıklısı N73me :oke:

strawberrie

strawberrie

Üye
    Konu Sahibi
ewet beyler son kararım olarak N73 ME almayı düşünüyorum.. E65 e baktım biraz kıllık cıkarablr.. bir arktada kayar kapak problem olmuş.. ve tavsie olunmadıgından dedim en ii si N73 alayım uzun vade kullanırım.. bugün yarın alcam hayırlısıyla.. :)

fiyat olarak heryeri inceledim..

Bilinen bir net sitesinde(reklam olmasın) 810 ytl(2gb hafıza kartı hediyeli) yarın sirkeciye ugrıycam dogubank flan bakıcam etrafa.. veya başka bir tercih olarak bulundugum semtteki nokia bayisinden mi alsam? Bilenler konuşsun.. Hem kalite hem fiyat bakımından..:sos

[ben de cok uzattım ksura bakmayın.. teşekkürler]:bangin:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Doğukank çevresinden arkadaşım aldı 1 ay önce ama grey garantili olarak 750 YTL'ye. Kvk'nın 810 lira olması normaldir.

Hayırlı olsun şimdiden :oke:

Ozan

Ozan

Admin
KVK almanızı tavsiye ederim böyle bir telefon alacaksanız diger konu ise n73me derim bende + fiyatı da 800 ytl civarı . Grey garantili falan almayın başınızın ağrıma olasılıgı %20. Arkadasım n73 aldı geçen hafta telefonu görüşmeye kapandı imei sini kopyalamıslar dikkat 50-100 ytl için :polis:

strawberrie

strawberrie

Üye
    Konu Sahibi
çok sagolun beyler.. haklısın negative bende ondan korkuyorum.. bi kaç arkımın başına geldi.. kvk'dan alırım büyük iht..

ναη_нσιנ∂σηк;452506' Alıntı:
Hayırlı olsun şimdiden :oke:

sağolasın kardeşim :bira:

danger03

danger03

Üye
bence n73m.e

4karus

Üye
n73 me derim

ayhanx2000

Üye
kütük taşımak sitemiyorsan e65. zarif şık vede wi-fi olayı çok iyi.

HyCan

HyCan

Üye
5700 OS9.1 en iisi

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
hiç düşünme n73 al programların %60-70 lik civarını desteklemiyor ama ii telefon

luckyluke34

Üye
ben ilk önce e65 aldm ama iki saat içinde hemen değiştirdim bu yüzden onu tavsiye etmem ve şimdi 5700 kullanıyorum mükemmel telefon avsiye ederim:)

570026

570026

Üye
bence 5700 bende var bi kere n73 ten çok çok daha hızlı bir telefon.n73 e hızlı deyenler bide 57oo kullansın bakalım telefon resmen uçuyor.kamerasıda bence mükemmel ama ben çektiğim fotoğraftan poster bastırcam diyosan n 73 kadar değil.video klipleride n73 ten kat kat güzel oynatıyor.resim çekerkende kırmızılık falan göremiyorum.hemde sesi tam anlamıyla mükemmel.görünüşü ço şirin yani 5700 xpress musıc öve öve bitirilemiyecek bir telefon.saygılar...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
nnnnnnnnn777777777777333333333333333

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt