E63 wlan sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur426a

Üye
    Konu Sahibi
E63 wlan sorunu.
arkadaslar e63 model telefonum ile wlan uzerinden internete girmeye calisiyorum. Modeme birkac metre yakin olmama ragmen ve arada bir engel bulunmamasina ragmen oyle yavas giriyor ki bana waptan baglandigim gunlerin nostaljisini yasatiyor :) telefon yeni formatladim son yazilim yuklu 510.021.010. Wlana baglandigim zaman baglanti yoneticisi-etkin veri baglantilarina girip baglandigim wlani sectigimde ekranda wlan baglanti bilgileri cikiyor orada sinyal : %100 yaziyor ama durum: baglanti(kapali) yaziyor. o zaman hic girmiyor.etkin oldugunda giriyor.bi etkin oluyor bi kapali.nedeni nedir acaba.surekli etkin olmasi icin ne yapmam lazim.ya da modemin yanindayken bile yavas olmasinin nedeni nedir acaba.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
E63 bende de var aynı yazılım var bende de bir sorun yok bende istersen soft fortmat olmazsa hard fortmat at bi büyük ihtimal olucaktır yoksa servise götür.

BrainFree

BrainFree

Üye
E63 bende de var aynı yazılım var bende de bir sorun yok bende istersen soft fortmat olmazsa hard fortmat at bi büyük ihtimal olucaktır yoksa servise götür.
Hard Format garanti dışında bırakıyormuş kardeş.Ha bi de bende de wap ta kapalı bağlantı yapıyordu ve kaspersky yüzünden oluyordu. Virüs güv. Duvarı programından kaynaklanabilir.

Symbianist

Symbianist

Üye
Hard Format garanti dışında bırakıyormuş kardeş.Ha bi de bende de wap ta kapalı bağlantı yapıyordu ve kaspersky yüzünden oluyordu. Virüs güv. Duvarı programından kaynaklanabilir.
garanti dışı bırakmaz.

ugur426a

Üye
    Konu Sahibi
yardimlariniz icin cok sagolun.modemi kapatip acinca duzeliyor ve modemim ttnetin verdigi zyxel p660w t1 v3. Nette baktim kablosuz baglantida sorun cikariyomus modem.modemdenmis yani.herkes sikayetci bu modemden.he ben derdime care bulamadim o ayri tabi :) ama sorun telden degilmis.cok sagolun ilgilendiginiz icin.

musa143

Üye
öncelikle sa kardeş bende bi önceki firmware yüklü sen 510.021.010 sürümünü nasıl yükledin banada anlatırsan çok teşekkür ederim

ugur426a

Üye
    Konu Sahibi
as.jaf veya phoenix ile flash atilarak yukleniyor ayrintilari forumda bulabilirsin.ben anlatmayayim cunku ben de beceremedim.ama bende beyaz ekran hatasi vardi acilmiyodu hic.ben denedim iki programi da olmadi bu yuzden.25 liraya atti servis.

BrainFree

BrainFree

Üye
garanti dışı bırakmaz.
Ben telefonu aldıktan 2 ay sonra ilk kez hard format attım. Attıktan birkaç gün sonra servise sormuştum cihaz kalır dediler . Hata kimde??? :s

----------Eklendi @ 23:18:07 ---------- Yazıldı @ 23:16:01 ----------

Verslyon ben de atamadım ama allahtan ilk aşamadan kesilmişti; telefona bişey olmamıştı. Bilgisayarınızda yönetici olmanız lazım.

muratsim67

Üye
arkadaşım pcye gerek olmadan telefon hacleniyo maxicepte var sistem modifikasyona bak... Direk telefondan explore, mobile security, tmquarantine klasörü vs.. bunlarla hackleniyo çoğu cihazda hackleniyo ara bul ordan

denizfeneri_17

Üye
bendede c6-01 var internete wlandan bağlanamıyorum.bağlantı var ama sayra açmıyor.bilen varmı nasıl sorun halledilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt