E63 tema program ekleme yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

revydy

Üye
    Konu Sahibi
E63 tema program ekleme yardım!!!
yenı e63 aldm ve ılk defa nokıa kullanıcısı oldum tema ve program telefonuma nasıl ve nerden yuklıyceğimi anlatmanız mumkunmu

misyon

Üye
Bende aynı sorunu yaşıyorum uygun birşeyler bulduysanız bana bildirirmisiniz
Ben office word buldum ve entrege ettim çalışıyor, lazımsa mail attın size zip leyip yolayayım [email protected]
Antivirüs programı bulsak iyi olacak :)

democles34

democles34

Üye
Bende aynı sorunu yaşıyorum uygun birşeyler bulduysanız bana bildirirmisiniz
Ben office word buldum ve entrege ettim çalışıyor, lazımsa mail attın size zip leyip yolayayım [email protected]
Antivirüs programı bulsak iyi olacak :)

Meltem bende e63 kullanıcısıyım banada z,pleyip atman mümkünmüdür acaba?

[email protected]

Teşşekkürler,

omartarik56

Üye
ee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pandom@

Üye
eee nerde bızım calıskan tema bagısı ypan kardeslerr:)))))))))

--------------- Ekleme ---------------

meltem kardes bnada aynısından rıca etsem sende olan programları benımle paylasırsan sevınırım
[email protected]

meltem kardes bnada aynısından rıca etsem sende olan programları benımle paylasırsan sevınırım
[email protected]

ultra_emre

Üye
arkadaşlar yeni e63 aldım ama buna bişey yükleyemiyorum ne tema ne oyunönce 6630 um wardı bundan daha iyidi yaaa.temayı hangi bölümce yükliyorum yardım edin.sertifika sorunu niyor hep :SSSSSSSSS

ejder90

Üye
arkadaşlar e63 için istediğin program oyun yüklemek için (yükleme)(uygulama yöneticisi)(secenekler)(yazılım yükleme)(tümü) yaptıktan sonra istediğiniz yükleye bilirsiniz..

omerto

omerto

Üye
ya arkadaşlar ben tema buluyorumda sertifika hatası uygulama sağlayıcısı ile görüşün diyo açılmıyo yani napmam gerek yardımcı olabilir misiniz?

jok_jeker

Üye
Slm arkadslarr benn bugun E63 aldım tema yuklemekk ısttıyorum ama nasıl yuklendıgıne daıll kcuk bı bılgım yok yardım edermısınız:(:(:(

Cobuk yazabılırsenız cok memnun olurummmmmmmmmmmm

pioneerrrrr

Üye
bende tema ws. ykleyemiorm bulamıorm. birde bunn kronometre için programı fln warmş. burda paylaşrsanz sewinirm..

sniper00

Üye
Arkadaşlar size e63'e tema nasıl tema yüklendiğini göstericem.

Not:Temayı daha sonra silmenin yolunu bilmiyom.Allah rızası için biriniz öğretsin.

Her neyse konumuza dönelim öncelikle: MENÜ>ARAÇLAR>AYARLAR>>UYGULAMALAR>UYGULAMA YÖNETİCİSİ

Uygulama yöneticisinde Yazılım Yükleme seçeneğindeli Sadece İmzalı seçeneğini Tümü seçeneğine getiriyoruz

veeeeee = istedğimiz temayı kurmakta özgürüz.:oke:

Arkadaşlar tema silmenin yolunu bulursanız, sevinirim :islik

cutehawk

Üye
Arkadaşlar size e63'e tema nasıl tema yüklendiğini göstericem.

Not:Temayı daha sonra silmenin yolunu bilmiyom.Allah rızası için biriniz öğretsin.

Her neyse konumuza dönelim öncelikle: MENÜ>ARAÇLAR>AYARLAR>>UYGULAMALAR>UYGULAMA YÖNETİCİSİ

Uygulama yöneticisinde Yazılım Yükleme seçeneğindeli Sadece İmzalı seçeneğini Tümü seçeneğine getiriyoruz

veeeeee = istedğimiz temayı kurmakta özgürüz.:oke:

Arkadaşlar tema silmenin yolunu bulursanız, sevinirim :islik

dostum yardımın için saol tema kaldırmak için Yükleme klasörüne gir/uygulama yönlendirmeden tema ismini bulup kaldırabilirsin :oke:

black487

Üye
kardeş temayı uygulama yöneticisinden silebilirsin uygulama yöneticisine gir temanın üstüne gel seceneklerden kaldır de silinir

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
arkadaşlar hiç kafanızı sertifika almayla bozmayın.telefon ayarları bolumune gırın uygulamalara gır oradan uygulama yonetıcısıne gırın yazılım yukleme tumu yapın çev.içi.sert.: kapalı yapın olsun bitsin bu kadar
:oke:

sercan_108

Üye
slm arkadaşlar banada e63 temaları lazım
[email protected]
bi adres yada direk temaları atarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkurler

sermester

Üye
E63 kullanıcıları symbian os 9.3 bölümündeki programlardan yararlanabilirsiniz..ayrıca telefonunuza rahatlıkla program kurabilmeniz için http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html burayı takip edin..
Arkadaşlar , bu OPDA nın sertifika gönderdiği filan yok Keşke seri numaramı da hiç vermeseydim Ama oldu bir kere
Telefonunuzda şu ayarı yapın :
Uygulama Yöneticisi ---> Seçenek --> Ayarlar --> Yazılım Yükleme kısmından HEPSİ ni seçin
Böylece, yükleyemediğiniz birçok program yüklenebilir hale geliyor
Ben denedim Oluyor

mstf_l

mstf_l

Üye
Arkadaşlar , bu OPDA nın sertifika gönderdiği filan yok Keşke seri numaramı da hiç vermeseydim Ama oldu bir kereTelefonunuzda şu ayarı yapın :Uygulama Yöneticisi ---> Seçenek --> Ayarlar --> Yazılım Yükleme kısmından HEPSİ ni seçinBöylece, yükleyemediğiniz birçok program yüklenebilir hale geliyorBen denedim Oluyor
Hıhı kesin oluyordur su s60v3 uygulama kısmına girde bak kacını sertifika hatası almadan yukleyecen bakalım o basit seyler icin arkadasım

Takipçi Satın Al

Üst Alt