Bende aynı sorunu yaşıyorum uygun birşeyler bulduysanız bana bildirirmisiniz
Ben office word buldum ve entrege ettim çalışıyor, lazımsa mail attın size zip leyip yolayayım [email protected]
Antivirüs programı bulsak iyi olacak![]()
))))))))

Arkadaşlar size e63'e tema nasıl tema yüklendiğini göstericem.
Not:Temayı daha sonra silmenin yolunu bilmiyom.Allah rızası için biriniz öğretsin.
Her neyse konumuza dönelim öncelikle: MENÜ>ARAÇLAR>AYARLAR>>UYGULAMALAR>UYGULAMA YÖNETİCİSİ
Uygulama yöneticisinde Yazılım Yükleme seçeneğindeli Sadece İmzalı seçeneğini Tümü seçeneğine getiriyoruz
veeeeee = istedğimiz temayı kurmakta özgürüz.
Arkadaşlar tema silmenin yolunu bulursanız, sevinirim![]()

Arkadaşlar , bu OPDA nın sertifika gönderdiği filan yok Keşke seri numaramı da hiç vermeseydim Ama oldu bir kereE63 kullanıcıları symbian os 9.3 bölümündeki programlardan yararlanabilirsiniz..ayrıca telefonunuza rahatlıkla program kurabilmeniz için http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html burayı takip edin..
Hıhı kesin oluyordur su s60v3 uygulama kısmına girde bak kacını sertifika hatası almadan yukleyecen bakalım o basit seyler icin arkadasımArkadaşlar , bu OPDA nın sertifika gönderdiği filan yok Keşke seri numaramı da hiç vermeseydim Ama oldu bir kereTelefonunuzda şu ayarı yapın :Uygulama Yöneticisi ---> Seçenek --> Ayarlar --> Yazılım Yükleme kısmından HEPSİ ni seçinBöylece, yükleyemediğiniz birçok program yüklenebilir hale geliyorBen denedim Oluyor