Telefon Tavsiyesi E63 mü N95 mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

Üye
n95 genel olarak daha iyi ancak rami 64 mb bu da kullanımı etkiler. cihazı yavaşlatır yani. öte yandan e63 ise qwerty klavyeye sahip ve daha seri bir cihaz ancak kamerası ve multimedya özellikleri sınırlı.
ben n95 öneririm ama mümkünse düz olanı değil rami daha fazla olan 8gb modelini tercih edin.

CasuS_87

Üye
n95 derim çok seviyorum bu telefonu Benim wonderin yanınada yakışır bi tane

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar elime N96 geçti ücretsiz fakat telefonun tamir görmesi gerek. Filmi değişecek ve kasa cok yıpranmış kasayı değiştirttiricem. N96 nasıl güzel N95 den ve E63 den?

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
N96 yı tamir ettirmeli miyim sizce?

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
telefoncu 150-180 tl masraf çıkardı. E63'ü verip yaptırmayı düşünüyorum.

benim bir n95im var .yani ne diyeyim .yaklaşık 2yıl önce çin mali vardı onu bozdum şimdi ise elimde n95 son yazılım yüklü orjinali var.bu devirdeki telefonlardan hiçbir eksiği yok .mesala iphone deki bi özelliği n95 için olanı bulup atabiliyorum.almanı tavsiye ederim ama şu var takas edersiniz arkadaşınla .sonra satar 350tl ye gidersin iphone 3gs .samsung galaxy ace alabilirsin(not :şuan n95ten yazıyorum)..

MaxipmaN

Üye
galaxy s4 çıktı ama hala n95i seviyorum ancak 8gb olmalı normal n95 şarj sıkıntısı çektirir

messevim

Üye
2yıl önce kullandım. çok süper telefondu. kamerası özellikle harikaydi. ama bende sürekli film arızası yaptı iki defa film i bir defa ekran i değiştirdim. en sonunda arıza yaptı telefoncu bende bunu elinden çıkar dedi bende sattım

MaxipmaN

Üye

ben de joistik yüzünden n73ü sattım yoksa şu an android kullanıyor olurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...