E63 Msn Messenger Programı

Sponsorlu Bağlantılar

reapers

Üye
    Konu Sahibi
E63 Msn Messenger Programı
arkadaşlar e63 nokia Cep telefonum var.ben bunun wrilesini kullanıp msn ye bağlanmak istiyorum bunu yapabileçeğim bir msn programı var mı acaba

• Beğen
Tepkiler: burakry555, kdr_90, sabat ve 6 diğerleri

yusher

yusher

Üye
ebuddy messenger kurabilrsin. ben bunu kullanıyorum.

ertal

Üye
:oke:kanka msn veren arkadaşa teşekürler:heyo:

Odysseus

Odysseus

Üye
Rica ederim :oke:

keopsEs

Üye
msn de mail adresimi yazamıyorum çünkü shift basılarak yapılan bu çizgiyi yapamıyorum _
denemediğim tuş kalmadı, bilen var mı acaba?

Odysseus

Odysseus

Üye
msn de mail adresimi yazamıyorum çünkü shift basılarak yapılan bu çizgiyi yapamıyorum _
denemediğim tuş kalmadı, bilen var mı acaba?

O işareti önce ctrl tuşuna basarak daha sonra açılan pencereden seçim yaparak çıkarabilirsiniz. CTRL tuşu sembol menüsünü açar.

keopsEs

Üye
denedim ne yazık ki sembol menüsü çıkmıyor :(

birde e63 uyumlu pc suite nereden bulabilirim? sitesinde e63 modeli yok.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pc suite i burdan indir E66 veya E71'i seç ikiside senin telefonunla uyumlu.. msn programını ben kurmuştum ama hangi versiyonu olduğunu unuttum yanlış hatırlamıyorsam 1.900 lu bişeydi..

keopsEs

Üye
pc suite i burdan indir E66 veya E71'i seç ikiside senin telefonunla uyumlu.. msn programını ben kurmuştum ama hangi versiyonu olduğunu unuttum yanlış hatırlamıyorsam 1.900 lu bişeydi..

teşekkür ederim deneyeceğim.. msn yüklemek kolayda mailimi yazmaıyorum _ bu çizgiyi yapamadığım için.

SertaGE

SertaGE

Üye
O simgeyi yazabilmek için tuş takımının sağ altında bulunan Chr tuşuna basarak sembol menüsünü açmanız yeterli olacaktır. Ctrl değil Chr tuşuyla.

Odysseus

Odysseus

Üye
CHR tuşu aynı zamanda CTRL tuşu zaten dikkatli bakın :)

keopsEs

Üye
evet chr tuşuna basınca oldu, ctrl değil. teşekkürler.

Odysseus

Odysseus

Üye
E71'de Chr tuşu ile Crtl tuşu aynı tuş. E63'te de aynı diye düşündüm.

burakkaya_3

Üye
nokıa için e 63 massenger live mobil kullanıyorum windows live _for-series_6o msnden yardımcı olurum dosyayı gönderebilirim teşekkürler
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

4shared.com e 63 nokıa massenger programı windows live

elyesa49

elyesa49

Üye
burada profesiyoneller var yaa valla helal olsun

cemaracı

Üye
bak kankamsnde mailini yazcagın yere bi harf tuşuna bastıgın zaman mesaj bölümüne atıyo direk orda yazıyosun ekran degişiyor arkadaş crtl demiş ama karıştırmış sanırım crtl degil o chr en sagda ufak ona bastıgında çıkıcak iyi forumlar herkeze

lovefree

lovefree

Üye
odeyseus saol nickınde güzelmiş :)

--------------- Ekleme ---------------

teşekkurler msn için...

Odysseus

Odysseus

Üye
bak kankamsnde mailini yazcagın yere bi harf tuşuna bastıgın zaman mesaj bölümüne atıyo direk orda yazıyosun ekran degişiyor arkadaş crtl demiş ama karıştırmış sanırım crtl degil o chr en sagda ufak ona bastıgında çıkıcak iyi forumlar herkeze

Aynı cevab defalarca vermekten bıktım. Cümleyi dikkatli okur musun. E71 de Chr ve Ctrl tuşu aynı demişim. İnsanın sabrını denemeyin.. Bu da resmi.

bayındır

Üye
teşekür

Takipçi Satın Al

Üst Alt