E52 v54.003 Hackli fw arıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
E52 v54.003 Hackli fw arıyorum.
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi arkadaşım cihazı yeni aldı ve program yüklemekte zorluk çekiyor bu yüzden cihazını hacklemeye karar verdik fakat fw sürümü v54.003 bu versionun hacklı fwsi olan arkadaşlar bi zahmet verebilirse memnun olurum :)

--------------- Ekleme ---------------

Yardım eden yokmu?

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Yardım eden yokmu?

Veya içine ben entegre etsem bilen anlatabilirmi veya link atabilirmi nasıl yapacağıma dair!:ağlarım:

canlisevici

Üye
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi arkadaşım cihazı yeni aldı ve program yüklemekte zorluk çekiyor bu yüzden cihazını hacklemeye karar verdik fakat fw sürümü v54.003 bu versionun hacklı fwsi olan arkadaşlar bi zahmet verebilirse memnun olurum :)

Yardım eden yokmu?

Bende de aynı sürüm e52 var ve ben de hack arıyorum. Forumda bu konuda bilgisi olan ya da e52 kullanıcı yok mu?

waycell

waycell

Üye
Bende de aynı sürüm e52 var ve ben de hack arıyorum. Forumda bu konuda bilgisi olan ya da e52 kullanıcı yok mu?

Cepten yaziyorum link veremicem sitede fw modifiye etmekle alakali bir yazi var onu bir inceleyin dilim dondukce anlatayim nokia fw editor diye bir pro var indirdiginiz fw yi pcye kurun tabi oncesinde phoniex kurulu olsun sonra nokia fw editoru acin pcden c>program files>common file>nokia>datapack>rm... Kodlu dosyadan c00 uzantili dosyayi acin tele uygun installserver.exeyi sys bin klasorune yapistirin ve kapatin.phoniexi acip flashi ati bukadar

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Phoenix ile CFW atılmaz. MD5 kontrolü yaptığı için ve CFW deki MD5 ler uymadığı için yüklenmez. Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Custom firmware JAF ile yüklenir. :bann:

Kendi yaptığım firmwareyi upload ettim kardeşim. Sadece sertifikasız yazılım yüklemek için "patcher.idd ve patcher_shadow.idd" dosyaları Sys/Bin içine entegre edildi. Herhangi bir başka bir modifiye yapmadım. JAF ile firmware yüklemek için gerekli anlatımları forumda bulabilirsin, kolay gelsin.

nino4u

nino4u

Üye
Mail adreslerinizi bana atın hack yapmanıza yardmcı olurum cfw ile uğraşmayın cepten 5dk da hack oluyor

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar bu konuyu açalı 2 ayı geçti yani bu cihazı o zamanlar almayı düşünüyordum artık ihtiyacım olmadığı için konuyu boş eyre uplamışsınız :)Yinede herkese teşekür ederim :)

pizarro

Üye
Bende E55 kullanıyorum 34.001 sürümünün sadece hackli olan bir fwsini arıyorum yardımcı olabilecek olan varmı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...