Flagellvm.Dei
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla eğer programın gerçek boyutu 40 mb sa yapacak bişi yok ama başka telefonda 20 yada daha düşük de sende 40 gösteriyorsa versiyon yükseltmeni yada format atmanı öneririmYaa Bu telefona 2-3 tane pro attık 40 mb yer işgal ediyo...baba bu nasıl bi sistem tabanı..3rd hepsi mi böle ??
Bide bu telefonun hızı 235 Mhz diyo...32 Mb ram var diyo...Kullanımıma sunulan en fazla 12 mb bişey...Bu kasıntı beni mahfedecek..6600 daha iyidi walla yaaa
Acil Bilgi Yardımı Lütfen
Yaa Bu telefona 2-3 tane pro attık 40 mb yer işgal ediyo...baba bu nasıl bi sistem tabanı..3rd hepsi mi böle ??
Bide bu telefonun hızı 235 Mhz diyo...32 Mb ram var diyo...Kullanımıma sunulan en fazla 12 mb bişey...Bu kasıntı beni mahfedecek..6600 daha iyidi walla yaaa
Yaa Bu telefona 2-3 tane pro attık 40 mb yer işgal ediyo...baba bu nasıl bi sistem tabanı..3rd hepsi mi böle ??
kardeşim sen yanlız toprakümitin verdiği uygulamayı yaparken dikkatli ol.şarsın tam dolu olsun usb kablosunu işlemi uygularken çıkartıp tekrar takma aksi taktirde telnde kalıvı sorunlar yaşayabilirsin
--------------- Ekleme ---------------
toprakümit senn verdiğin link ölü şu yazı çıkıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorry!
There seems to be a problem connecting to our database. Please give us a few minutes to remedy the problem. Thank you.
To verify the site status ...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamamdır link kendine gelmişLink ölü değil dostum ii bak ben şimdi yine denedim...
telin yanında gelmedimi.ikinci elmi aldın sen teli
evet 2.el aldım..zaten o yüzden kapak da fason ya..orji kapağı da var ama üstteki açma tuşunun oldğu yer yırtık..benim bi arkadaşta da e50 vardı..ayrıca o da fason kapak kullanıyordu ama ses normaldi diyor..ulen millet handsfree sorunu--sms i geç yollama sorunu diye ağlıyo..bizde bişey yok Allah'a şükür ama bu ahize sorunu var yaa..ne etcez bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?