e50 güvenlik kodu

Sponsorlu Bağlantılar

MenOfWar

Üye
emeğe saygımı desem insanlarla alay etmeyin mi desem bilemedim. Madem bir çalışma yapıp ortaya koyuyorsunuz en azından birkaç kez deneyin öyle insanların kullanımına sunun. İnsanlık vazifesi !

dealer

Üye
kardeşim nasıl dosya oyle bişeye yaramıyor

theinfaz

Üye
Yalan söyleyince ne geçiyor eline??? YALAN ARKADASLAR BU PROGRAM BOZUK İNDİRMEYİN BİLE...

nsren

nsren

Üye
programı indirmeden önce yorumları okumak gerekiyormuş demek ki:sn::nono::@

sado64

sado64

Üye
:bann:arkadaşlar kilit kırmanın 2 yolu vardır ...

1.alın telefonu götürün telefoncuya o yapsın.

2.telefou pc ye bağlayıp versiyonunu değiştirim NOT:Bildiğim kadarıyla e50 nin son versiyonu v07.36.0.0 RM-170 kendi sitesinden pcye indirip senkle telin versiyonunu değiştirim 1 saatinizi almaz.tel ilk aldığınız gibi 12345 olur kilit kodu DENENMİŞTİR.:sn:

--------------- Ekleme ---------------

sorunuz olursa buradan yada [email protected] dan sorabilirsiniz ii günler

jamoka67

Üye
saolasin dostum

_melihhh_

Üye
arkadaşlar işlemi yükledim ama sanırım tam anlamıyla işlemi yapamadım. yükledim ancak olmadı. nasıl yapılacağı konusunda da detaylı bilgi verirseniz sevinirim :) acil cevaplarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler

embi

Üye
kardes e50 de desteklenmiyor dio ya :S

48_shadow_48

Üye
ya yaptığınız hakkatten ayıp yaa...

emeğe saygı dicem ama ortada emek falan yok ortaya 1kb lik bi program atmışın güya kilit kırma programı halbükü 2 kb lik olurmu öyle bi program??

bide üye olmayanlar linkleri göremezmişmiş...

hep tuzak bunlar arkadaşlar sırf üye sayısını arttırabilmek için tuzaklar bunlar...

bubyo

Üye
al burdan yak tebrik ediyorm kardeşim
aynen ole

reisi

Üye
Elıne saglık yaradana amanetsın

ayazgece

ayazgece

Üye
arkadaşlar e50 de hard format olmuyomu

sencer422

sencer422

Üye
dostum hard format at sonra telefon fabrika ayarlarına dönecektir sonra
menü
araçlar
ayarlar
güvenlik
telefon ve sım
kilit kodu: bu bölüme 12345 yazıcan sonra
yeni şifre: ????
yeni şifreyi tekrarla:????
bu kadar basit aynı olayı bende yaşadım şifreyi kırmayı başardım

paşa123

Üye
bende yükledim çalışmadı e50 niye arkadaşler

ercu49

Üye
arkaşlar bu olmuyo ya

DarKCervanteS

Üye
Dosya trojan içeriyor İNDİRMEYİN SAKIN...

karahan_9

Üye
e 50 de çalşımıyor kardeşim. sana zahmet bize uygun gindersen. şimdiden ellerine sağlık

v3yc3ll

v3yc3ll

Üye
yha ben zaten telin güvenlik kodunu unuttum die istiyorum tel kilitliyken nasıl yükleyecem ? lütfen yardım:ağlarım::ağlarım::ağlarım::off:

minnycep

Üye
ainen aga e50 var bndede calısmadı lutfenn yardım tele alıcı buldum yarın vericem hcbr arızası yok ama klt kodunu unuttum

headbanger666

Üye
E50 yi senin için araştırdım ve uygun bir dosya hazırlayıp sis formatına çevirdim
Telefonuna at ve yükle sadece 2 kilabayt
Yüklemenin hemen ardından kilit kodu fabrika ayarlarına dönecek (12345)
daha fazla bilgi için [email protected]

(İşin bitince uygulama yöneticisinden proyu kaldır yoksa telefonun şifre tutmaz hep 12345 olur)

Dosya bu linkte (Taramadan Geçti)

Mobile Hacker Orhan
Saygılar...

Merhaba, benim bir nokia e50 telefonum var ve kilit kodu koymak istiyorum fakat kilit kodunu bilmiyorum dolayısıyla da değiştiremiyorum. 12345 denedim, birçok şey denedim, IMEI yoluyla bulmayı denedim, fakat hiç biri sonuç vermedi.
Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olabilir misiniz???
-LockHackerByMhOrhan.rar isimli dosyanızı da denedim ama bilinmeyen dosya biçimi yazdı ve açmadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt