E4 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
E4 Hakkında
Türk Telekom, yeni ev telefonu E4 ile evleri akıllandırmayı düşünüyor. Zira E4, Android işletim sistemine sahip, dünyada da pek benzeri bulunmayan bir akıllı ev telefonu. Ayda tarifeye ek 2 TL veya 389 TL peşin fiyat karşılığında satın alınabilen ürün, ev telefonlarına bakış açınızı değiştirmeyi ve akıllı cep telefonlarıyla aradaki farklı biraz daha kapatmayı amaçlıyor.

• Beğen
Tepkiler: muhammedrasidkati

ErenMSC

Üye
Paylaşım için :tşk:

muhammedrasidkati

muhammedrasidkati

Üye
Türk Telekom, yeni ev telefonu E4 ile evleri akıllandırmayı düşünüyor. Zira E4, Android işletim sistemine sahip, dünyada da pek benzeri bulunmayan bir akıllı ev telefonu. Ayda tarifeye ek 2 TL veya 389 TL peşin fiyat karşılığında satın alınabilen ürün, ev telefonlarına bakış açınızı değiştirmeyi ve akıllı cep telefonlarıyla aradaki farklı biraz daha kapatmayı amaçlıyor.

Bende E4 kullaniyom

bargnes

bargnes

Üye
Tafsiye etmem bende aldim mesaj ozelligi var diye turktelekom internet sayfasina ve raklamlara aldandik gorselligi cihazla birbirini tutmuyor mesaj ozelligi yoktur bir hafta kullanmadan kaldirdim 50 tl lik cihaz ondan cok dah iyi umarim android store araciligiyla turktelekom bu hatayi duzeltir

Takipçi Satın Al

Üst Alt