E250 versiyon atma

Sponsorlu Bağlantılar

pessimisthqn

Üye
    Konu Sahibi
E250 versiyon atma
:nono::mahcup:Arkadaşlar samsung E250 cep telefonuma nasıl versiyon atabilirim bilgisi olan varsapaylaşsın lütfen

• Beğen
Tepkiler: byn czb

omer_1907_40

omer_1907_40

Üye
arkadas ne oldu kı olay ne ona göre yanı belkı versıyon atmaya gerek yoktur onuda yazsan belkı bı caresını buluruz
:bilmem:

semih01sem

semih01sem

Üye
Benim telefonun imei numarası 000... Oldu. Yazılım yüklemek istiyorum hangi programla olacak. Telefoncunun da yapacağı aynı şey. Onun yerine ben yaparım. Daha önce motorola z3 ve sony mp4 player'a yazılım yüklemiştim. Ama samsung'da daha ilk olacak. Programın ismini bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

savaş ay

Üye
bende aynı sorun var bilen varsa cevap yazsın lütfen

yasineker19

Üye
valla banada söylerseniz iyui olur

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
kardes samsungta sen yapamazsin eger cihazin garantiliyse garantiye gonder cunku anakarti deisecek

catalfleg

catalfleg

Üye
evt bilen biri el atsın su olaya :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neye el atılacakki..samsungta versiyon yükseltme çok zor..bir defa samsung Nokia gibi versiyon çıkarmıyor..çıkarsa bile sınırlı sayıda telefon için çıkarıyor..

evandro01

Üye
arkadasım öncelikle garantiye götürüp anakart degişimi diye birşey yok herkez biryerinden uydurup vatandası yanlıs yönlendiriyorn anakartın ne oldugunu bilen dogru düzgün kimse yok gelelim arkadasın cevabına :: öncelikle cep telefonu program işi yapan yere götüreceksin onlar 2 dk da cihaza yeni imei yazacaklar bitti konu kapandıı ücreti ise 5 Tl daha fazla yardımcı olabilmek için [email protected]
eklerersizinişz görüşürüz

AARSLANNN

AARSLANNN

Üye
Arkadaşlar bendede öyle bir sorun var internetten imei yükleme araçları buldum yüklüordum ama samsung d900 için geçerliymiş nasıl çalıştığını bulunca sizinle paylaşırım :oke:

ester_80

Üye
arkadaşlar yaklaşık olarak iki aydır arıyorum ama yok sanırım kolay gele yinede bulan olursa paylaşsın lütfen...

LORENZ

LORENZ

Üye
kardeşim bende e250 nin eski sürümü vardı samsungmobile.com dan e250 d programı attım menüleri biraz farklı idi şimdi e250 d menüsü var (h):heyo::evet::bigstar:

kullanıcı222

Üye

----------Eklendi @ 09:49:46 ---------- Yazıldı @ 09:49:23 ----------

ttttttt

----------Eklendi @ 09:50:11 ---------- Yazıldı @ 09:49:46 ----------

:angry::bann::bann:(h):pro::ehe:kop::hmmm

k_r_

Üye
telefonuma oyun yukleyemıyorum jar dosyasını kabul etmiyor ne yapmalıym ?

hüseyinyalcin

Üye
samsung sa zor arkadaş