Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E250 sesini eski haline nasıl dondururum?
Sponsorlu Bağlantılar
Sunwalker
Üye
Konu Sahibi
E250 sesini eski haline nasıl dondururum?
arkadaslar burda verılen ayarlarla telefonumun ses ayarını yukselttım ama memmun kalmadım eskıye dondurmek ıcın forumlarda yazanları denedım ama olmadı bır yardım etsenız benı bu dertten kurtarsanız cok sevınırım...Telefonum E-250
fethisagol
Üye
Ayrıca format atarak döndürebilirsin telefon rehberin sime al yoksa siler fotograf ve video silmez *2767*3855# denenmiştir
saolun bu diğer samsunglarada oluyo işime yaradı format bende de aynı sorun vardı da
cross77
Üye
bir çok kişi ses arttırmak için yazılan kodları kurcalayıp daha çok ses çıksın diye bozabiliyor..Eğer sizin de bozulduysa işte telefonunuzun ilk halindeki ses seviyesinin kodları..
Önce *#8999*8378* Kodunu giriyoruz..
Donanın Testi/Ses Ayarları:
Ordaki ayarları böyle yapınız..
NORMAL
KK=3 AK=9
NORMAL-2
KK=3 AK=11
KULAKLIK
KK=3 AK=11
HOPARLÖR SUP
KK=3 AK=15
HOPARLÖR SDN
KK=3 AK=15
HOPARLÖR CIKIS
KK=15 AK=15
HOPARLÖR YALNIZCA
KK=12 AK=14
YAMAHA AMP SES
10
IIS NORMAL
KK=11 AK=15
ISS KULAKLIK
KK=8 AK=8
ISS NORMAL2
KK=11 AK=15
ISS HEADSET2
KK=13 AK=15
Not:Eğer telefonunuzun ses ayarıyla önceden hiç oynamadıysanız zaten bu kodlar böyledir..Eğer oynadınız ve ses kalitesini beğenmediyseniz bu anlatımımı uygularsanız ses seviyeniz telefonunuzu ilk aldığınız gibi olacaktır.. hiç olmazsa bunları dene
bir çok kişi ses arttırmak için yazılan kodları kurcalayıp daha çok ses çıksın diye bozabiliyor..Eğer sizin de bozulduysa işte telefonunuzun ilk halindeki ses seviyesinin kodları..
Önce *#8999*8378* Kodunu giriyoruz..
Donanın Testi/Ses Ayarları:
Ordaki ayarları böyle yapınız..
NORMAL
KK=3 AK=9
NORMAL-2
KK=3 AK=11
KULAKLIK
KK=3 AK=11
HOPARLÖR SUP
KK=3 AK=15
HOPARLÖR SDN
KK=3 AK=15
HOPARLÖR CIKIS
KK=15 AK=15
HOPARLÖR YALNIZCA
KK=12 AK=14
YAMAHA AMP SES
10
IIS NORMAL
KK=11 AK=15
ISS KULAKLIK
KK=8 AK=8
ISS NORMAL2
KK=11 AK=15
ISS HEADSET2
KK=13 AK=15
Not:Eğer telefonunuzun ses ayarıyla önceden hiç oynamadıysanız zaten bu kodlar böyledir..Eğer oynadınız ve ses kalitesini beğenmediyseniz bu anlatımımı uygularsanız ses seviyeniz telefonunuzu ilk aldığınız gibi olacaktır.. hiç olmazsa bunları dene