e250 ses yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

sebofb090

sebofb090

Üye
e250 nin yeni sürümü çıkmıştır yeni sürüm kodu *#0206*8378#

cafe_r

Üye
tüm alternatifleri not aldım tümünü denicem ilginç geldi bana böyle şifreler falan

gsysyysty

Üye
arkadaşlar
ben şifreyi giriyorum, bende kabul etmiyor. şifre aynen kalıyor, ne bi ayar çıkıyor ne başka bişey
lütfen yardımcı olun.bu arada telefon e250

--------------- Ekleme ---------------

---------------e250 nin yeni sürümü çıkmıştır yeni sürüm kodu *#0206*8378#-----------

peki bunun geri alma şifresi varmı... heni ses bozuk felan çıkar diye...

msn_engin-

Üye
:(ben e 250 de msn açmak istiom ama nasıl olacak ..?:)

ibo1587

Üye
o kodda çıkmıyorsa bunu dene *#0206*8378# BUNDAN SONRASI DİGER KOD GİBİ

ttugce14

Üye
kardes sen dogru yapmıssın tamam onlar tıre seklınde cıkıyor ole olması gerek zaten boyle olmayanların sesı yukslmıyor zaten

ya bndede aynı tal. var ve bndede tire çıkıo ama arama yapınca izin verilmior dio nolur basamaklarıyla anlatırmısınız :agla:(:@:vur:(:bilmem:

ya allahımmmm nolur basamaklarıyla anlatınnnnnnnnnnnnnn

mert_57_06

Üye
ABİ YA BU E 250 SES YÜKSELTME ŞİFRESİ YANLIŞ DOĞRUSU *#0206*8378# OLMALI BEN BUNU DENEDİM OLDU VE ÇOK MEMNUNUN HİÇ BİR ARZASI YOK VE İYİ :megafon: DENEYİN BENCE :oke:

burock93

Üye
Arkadaşlar ben E250 var sesi çok az çıkıyor şifreyi girdim *#8999*----# olarak çıktı ama karşıma hiç bişey çıkmadı ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler....

aslan_-_17

Üye
arkadşlar benim telefonda olmuyo *#8999*8378# yazıyorum *#8999*---- böyl oluyo nasıl yapıcaz arkaşlar cv yazın bekliyorum:):yuru:sn:

degerli43

degerli43

Üye
ses ayarı ile oynamyın benim aradasin hoperlorü patladi tavsiye etmem

m.yasinsirke

Üye
arkadaslar bu yenı versıyon e250 lerde olmuyor bunun baska bır yolu var mı ? varsa lutfen yardımcı olurmusunuz musterı beklıyo yaw sımdıden ilginize thanks:nono:

kral55

Üye
ya arkadaşlar izin verilmiyo diyo yaa bu verdiğiniz kodu nereye yazıcaz tam olarak anlatırmısınız yaa :(

mert514

Üye
bendede ole oluo ama bende izin verilmio diyo napcamm

red2blades

red2blades

Üye
hdi lan ordan nerde *#0206*8378# ise yaramio arkadaslarn hepsine de bn yaptimm

KAYILILAR

Üye
ya arkadaşlar kulaklarımpatlıcak neoldu buna beee:bilmm

ezgikbn

ezgikbn

Üye
bende deniyorum olmuyo neden olmuyo anlamadım :((

katiloozzz

Üye
bende e250 kullanıyorum sizin verdiginiz kodu girdim olmadı ama bana arkadaş degişik bir kod veerdi onu girdim ve oldu ama ben yükseltiyorum sesii kaydetiyorum bir daha açıyorum normal olmuş bana daq diyolarki telefoncudan ouyomuş dogrumu acabaa yanıt bekliyomm:oke:

*#0206*8378# nasıl yaramıyo bee benim kinde yarıyo :naughty:

arkadaşım denedin olmuyoya onu telefonçudan yapacaksın telefoncu sesini yükseltmesi için bişiler yapacak sen tlfoncuya git en iyisi mert514 :oke:

kutsal48

Üye
telefonun neresine yazıyorsuz ayarları yauw yapamdım ana ekrandamı olması gerekiyor..
yardımcı olursanız sevinirim.

little

Üye
arkadaslar ben denedim verilenleri olmadı nasıl olacagını detaylıca yazarsanız sevinirim

Üst Alt