e250 ses yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Basemm

Üye
ya ben yazıyorum rakamları ara yapıyorum izin vermiyo hemde donanım testine nasıl gircem açık açık anlatır mısınız çok uğraştım ama olmadı

kabasakalist

kabasakalist

Üye
bu samsunglar çok karışık yaaa ben beceremedim noki gibi olsaydı neyse ama beceremedim sağol konu için

--------------- Ekleme ---------------

ya ben yazıyorum rakamları ara yapıyorum izin vermiyo hemde donanım testine nasıl gircem açık açık anlatır mısınız çok uğraştım ama olmadı

ben de böyle olup anlamıyorum işte :)

uAgokhan1908

Üye
arkadaşlar ben denedim oldu çok manyak sizde yapın bence

E250'nin...

E250'nin...

Üye
0lmuyor o kodun yarsını girdikden sonra --- çıkıyor.

***zWrC***

***zWrC***

Üye
samsung j700i içinde bu şifre gerçerli mi?

kabasakalist

kabasakalist

Üye
karışık yahu

cagi13

Üye
Hiç Önermem Arkadaşlar Eğer İyi Birşey Olsaydı Fabrikadan Öle Çıkardı İnanın Sesi Bozuluyo SALVADORE Arkadaşımız Kızmasında Gerçekler Böle Yinede Sağolun !!!!....Emeğe Saygı..!!!

murat3249

Üye
bnm kı olmuyor yaaa izin wermio dio kafayı yedim:agla:@

atla

Üye
arkadaşlar ses yükseltmeyi bence denemeyin çünkü yapınca ses çok kötü ve cızırtılı geliyor iptal ettiğinizdede bütün telefon kayıtlarınız siliniyor ama yinede siz bilirsiniz benden söylemesi:oke:

melike_99_emma

Üye
ARKADAŞLAR SAKIN ÖYLE YAPMAYIN BENİMKİNİN SES SEVİYESİ 1Dİ 2YE YÜKSELTTİM HÖPÖRLÖR PATLADI :aglaSES YÜKSELTMEYİ KİM YAZDIYSA ONA KIZGINIM:vur

AVATAR YÜKLEMEYİ BİLİYOR MUSUN:bilmem:

lig1993

Üye
beyler bı ayarda ıss ne demek benim ki ingilizce anlamıyorum..

kabasakalist

kabasakalist

Üye
AVATAR YÜKLEMEYİ BİLİYOR MUSUN:bilmem:[/quote]

en yukardan profilim yazıyor oraya gir ordan sol tarafta avatar ayarları var oraya tıkla sonra pcden foto seç kaydet de bu kadar

keremkolay

Üye
teşekkürler dostum:oke:

düzceli

Üye
sağol

e250 ses yüksetme şifresi

fladimir

Üye
ya arkadaşlar ben e250 kullanıyorum 35000 kadar değil 10000 e kadar bile yükseltemiyorum ya bana yardımcı olurmusunuz ltfn tşkler herkeze

ceza0408

ceza0408

Üye
saol

fattih_40

Üye
eger bu sıfre olmuyor ise sunu yaz:*#0206*8378# yap tıne aynı ekran gelıyor

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
teşekkürler...

lazyboy

lazyboy

Üye
denedim ve oldu paylaşım için teşekkürler...

CAN-SAM

Üye
benim telefonum e250 ama şifreyi girdiğimde hiç bişey olmuyo donanım testine fln girmiyo bi yardımcı olur musunuz lütfen:(

Üst Alt