E250 Şarj Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ilo53

ilo53

Üye
ben e250 onceden almıstım ama sarj bıtmıyo hemen 24 saat elımde sadece 1 kere sarja takıyorm gunde kullanmayınca 3 gun gıdıyo sarj eskıden benımde hemen bıtıyodu ama sımdı oyle bı sorun yok. kendı kendıne duzeldı

ewrim3

Üye
arkadaslar ben yeni samsung E250 aldım aldıgım adam sarjı bitir ve 16 saat şarj et dedi ben batarya zayıf diyene kadar bekledim batarya zayıf dedikten sonra bayada kullandım ama sarj bitmedi bende kapatıp 16 saat şarj etmeye basladım şimdi yalnız tel 1 saat sonra sarj tam dolu dedi ve telde hiç ısınma falan yok ne olabilir bi yardım edin

falmek

Üye
E250 ŞARJI MİNİMUM 2 YADA 3 GÜN KULLANILABİLİR
SENİN TELİNDE TEKNİK SORUN OLDUĞU İÇİN BATARYA ÇABUK BİTİYOR
(BATARYA GARANTİ KAPSAMINA GİRMEZ)
İLK TEL ALINDIĞINDA MİNİMUM 10 SAAT KAPALI ŞARJDA KALMASI EN UYGUNUDUR
TEKNİK OLARAK POWER DENİLEN ENTEGREDE SORUN OLDUĞUNDA ŞARJ ÇABUK BİTER
ŞEBEKE 900-1800 Mhz OLARAK AYARLI OLURSA AZDA OLSA 1-2 SAAT FARK EDEBİLİR
O CİHAZDAN FAYDA GÖRMEN TAHMİNİMCE ÇOOK ZOR :( GEÇMİŞ OLSUN

caneradil

Üye
ya ben tlfn u aldım ama benim tlfn u açdığımda dü ondan kullandım yani ben 12 saat şarj etmedim ama sonra aklım başıma geldi
2. gün öleden sonra direk şarja bağladım :):agla

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Ne yaparsan yap bosuna bu samsung modellerı hepsı boyle kardesım bende kullanıyorum ama nokıa tercıh ederım

pompala behcet

pompala behcet

Üye
aynı şekilde benm ki de bitio tel kolaya düştü ondan o tel de su almıştır servise werirsn yapamazlar ole kullan

oghuzhan

oghuzhan

Üye
kardeş bende 2 gb içi dolu(resim-oyun-video...vb) hafıza kartı takılı gunluk 3 saat konusma yapiyorum ve canım sıkıldıkça resimlere müziklere videolara bakıyorum ama benimkide min. 3 gün gidiyo yani kartla alakası olduğunu sanmıyorum teknik bir arızaysa servisin karşılaması gerek kullanıcı hatası derlerse en fazla bi batarya ya patlar sana...

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
arkadaşlar bundan birkaç hafta önce e250 alıp almama konusunda fikirlerinize başvurmuştum,sonunda teli aldık fakat ilk şarjı 12 saat yapmamıza karşın şarjı 1 günde bitiyor.hadi ilk aldığımızda özelliklerini inceledik radyo falan dinledik ondandır diyordum fakat telefonu şimdi hiç kurcalamıyorum şarjı yine 1 gün gidiyor arkadaşlar çok sinirlerim bozuldu ya telefon hep şarjda,yani ne olursa olsun şarjı bu kadar zamanda bitmemeli.hem müzik dinlemeyeceksem ya da telin özelliklerini kullanmayacaksam ben bu teli napayım?
Servise götürmeyi düşünüyorum bataryalar garanti kapsamına giriyor mu?
Bir de bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Lütfen yardımcı olun
bu kodu gır ve telefonu kapatmadıkca sarjın az gıder *#4777*8665# ve 2 kere 2 tusuna bas tamamdır umarım yardımcı olmusumdur:)

oghuzhan

oghuzhan

Üye
kardeş bu kod ne işe yarıyo yani şuan için ihtiyacım yok ama yapsam ne olur sadece batarya ömrü bitince girilmesi gereken bi kod mu yoksa şimdi de yapayım mı?
teşekürler

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
malesef bu samsunglar hepsı arıza cıkarıyor ve garantıye gırmıyor batarya

aqıl

Üye
6 ay içinde batarya garantiye girer

can3474

Üye
şarj soketini degiştim yine şarj almadı neden olabilir

Burak

Üye
Kardesim sana yardım edeyim.bende kullanıyorum e250 sarjını uzun götürmenin yolu şundan geçiyor.öncelikle o telindeki bataryayı çıkar at.55 tl ye samsung servisinden yeni 0 batarya al.daha sonra 24 saat sarj et hiç dokunma tele bu saat içerisinde... Sarjın uzun gitmesi için bazı yollar
1.telefonu sıcak ortamlardan uzak tut (sıcak havalarda cebine koyma)
2.sıcak havalarda müzik falan açma dokunma hatta telefona
3.durduk yere kapağını açağı yukarı yapma
4.telefon batarya zayıf demeden sakın ha sarja takma
5.sıcak hava diye kast ederken su sekilde +30 derecede yani
6.kardesim işine yaradıysa ne mutlu bana yorumunu bekliycem ;)

deltafor025

Üye
kardesim aynı sorun bendede var en fazla 2 gün xS

Burak

Üye
Benim yazdıklarımı deneyin ;)

kaplan_ufuk

Üye
öncelikle bant seçiminin bazı etkileri var telefonlara dual-bant yani 4 bantlı telefonları kullanıyorsanız şebeke ayarlarından gsm 900/1800 seçmeniz telefon kullanım sürenizi arttıracaktır kendim yaptım 8 gün gidiyor aktif biçimde kullanırsam 5 gün gidiyor batarya
cvp verirsen sevinirim

hunter1462

Üye
Bende dun batarya aldım yeni 12 saat sarjda kaldı bakalım kac gün gidecek :kop:

Exx84

Üye
eline sağlık ustam

Takipçi Satın Al

Üst Alt