E250 İnternet'e girince donma sorunu yaşayanlar. [Çözüm!!!]

Sponsorlu Bağlantılar

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
E250 İnternet'e girince donma sorunu yaşayanlar. [Çözüm!!!]
Merhabalar,

Bir süre önce ben'de aynı sorunu yaşıyordum, fakat siteler'de bilinmeyen kodlar'dan araştırdım araştırdım buldum.

Bu işlem için telefonun wap'ına reset atacağız, oda şöyle;

*2767*927# = E2P Wap Reset. Yani *2767*927# kodu girin, telefon tekrar açılacak, sonra "2222'ye Wap SGH-E250" yazın ve gönderin. Geçerli profil haline getirin. Sorun tamamdır.

( Operatörünüz ne ise on'dan wap ayarlarını isteyin. Onların ki 2222'ye mi bilmiyorum. )

--------------- Ekleme ---------------

Eğer Oyun yüklerken veya bir program yüklerken internetiniz tekrar donarsa, yukarıdaki işlemleri tekrarlayın.

Tövbe yarabbim, bende dondu, aynı işlemi tekrar yaptım. şu ****** bearer OTA yapınca internet gene donuyor.

alpayvural

Üye
arkadaşım bndede oludu halletim çok sağol ellerin dert görez işl. :op:

FK5896

FK5896

Üye
tşk ederim O-an e250 den faceye giriyordum zaman aşımı, şebeke yok, vb. olup donuyodu face sayfası gelmesine rağmen facemi açamıyordum reset attıktan sonra mesaj attım ve düzeldi ve size ek bilgi vereyim belki lazım olur :)
28 şubat 2010 a kadar turkcelliler faceye ücretsiz girecek diye bir kampanya vardı ama ben şimdide ücretsiz giriyorum :S üstelik knt gitmityo:) menü>tarayıcı > yer imleri boş birini seçin ve adresi http: yazan yere yazık ( ) isim bölüme facebook yazın .)) kayıt ettiktenb sonra üzerine tıklayın ve girin:)

serseri3113

Üye
saoL KarDesŞş Bendede İşe yaradI

kemall94

Üye
mesaj attıktan snra kntr gidiomu

mertcan2771

Üye
arkadaşlar şu kodu girin ilk önce *#52828378# (*#javatest#) sonra OTA Type Settings oradan GPRS bearrer OTA seçin işlem okdurr :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dygln

okanbekci

Üye
sahadan giricem ama yaptgmda olurmu

asena02

Üye
ya bnm tl e 250 bıgn bynca grdm snra sebekeye erısılemıo fln dıo ltfn yrdm edn

mrquake09

Üye
yha kardesim pin kodu istiyor yazıyorum kabul etmiyor :S

untlmzask64

Üye
saoL KarDesŞş Bendede İşe yaradI

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
sagol kardes

dj-mezar

dj-mezar

Üye
sağol üstad cok sağol işime yaradı :D :D

moon_sun_girl

Üye
serhat şebeke yok diyo napcaz????? :S

fiko93

Üye
arkadaşlar benim hat avea aveanın sitesinden ayarları ücretli veriyorlar ücretsiz bulabileceğim bir site var mı yardımlarını bekliyorum:islik:islik:bye2:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
e250 daha var mı yaa

sessisprens42

Üye
bu reset ücretsiz mi

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bıde bu kodu deneyın donmayı kaldırıyor *2767*2828#

cartcurt38

Üye
telefon kapandı bi dahada açılmadı :) nolacak açılmıyor

goksuuu87

Üye
Merhabalar,

Bir süre önce ben'de aynı sorunu yaşıyordum, fakat siteler'de bilinmeyen kodlar'dan araştırdım araştırdım buldum.

Bu işlem için telefonun wap'ına reset atacağız, oda şöyle;

*2767*927# = E2P Wap Reset. Yani *2767*927# kodu girin, telefon tekrar açılacak, sonra "2222'ye Wap SGH-E250" yazın ve gönderin. Geçerli profil haline getirin. Sorun tamamdır.

( Operatörünüz ne ise on'dan wap ayarlarını isteyin. Onların ki 2222'ye mi bilmiyorum. )

Eğer Oyun yüklerken veya bir program yüklerken internetiniz tekrar donarsa, yukarıdaki işlemleri tekrarlayın.

Tövbe yarabbim, bende dondu, aynı işlemi tekrar yaptım. şu bearer OTA yapınca internet gene donuyor.

2222 mesaj attım 4565 ten hata mesajı geldi ne yapmalıyım :allalla:

Üst Alt