e250 internet ayarları var şebeke yok!!!!!!!yardım

Sponsorlu Bağlantılar

quarelll

Üye
    Konu Sahibi
e250 internet ayarları var şebeke yok!!!!!!!yardım
telefonu ilk aldığımda bluetoothla oyun yüklemeyi bilmiyorudm ve rahtça internete girebiliyordum.ama ne zaman oyun yüklemeye başladım o zaman internete giremez oldum.yükledeikten sonra gprs bearer ota seçiyorum,turkcell wap ayarlarını defalarca yaptım ama yoq girmiyo.şebeke yoq diyo.yardımlarınızı bekliyorum

brssvs

Üye
ota type settings i orjinala getirip teli açıp kapa sonra istedigin gibi gir gene girmiyorsa internet profillerini kontrol et:)

Bora

Bora

Üye
Hiç olmazsa hard format at ozaman olur :)

essra_a

Üye
arkadaşlar samsung x670 telefonum var ama dünden beri şebeke yok dio ve telefonu kullanamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim bilen varsa yardımcı olsun lütfen hattı başka telefona takınca çalışıyo ama...şimdi telefoncuya gidip telefon parası kadar para vermek istemiyorum düzelsin die kendim yapabileceksem yardım lütfen...

cepform

Üye
ya e 250 format attım şebeke gitti acil yardım edin

essra_a

Üye
hadi ama bilen kimse yok mu koca forumda ya yardım lütfen telefonsus kaldım:(

ben malım

ben malım

Üye
ya abiler samsung e250 telefonum var internete giremiyorum şebeke yok diyo ne olur yardım edin acilllllllll...:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

yanchi

Üye
slm acıl yardımcı olun lutfen!!! bn e250 telefondan kullanıyorumm ama internete gırmek ıstıyorumm gırılmıyor her seyı denedım olmadı musterı hızmetlerını arıyorum kullanmakta oldugunuz cıhaz nokia olarak gozukuyor dıo nasıl duzeltebılırım yardımcı olun lutfeen!!!

kinq456

Üye
Ya Arkadaşlar Telefon Kimin üzerine kayıtlıysa o kişi gitmiş turkcell se tim den kapattırmış deilse neresiyse oradan kapattırmış internetini kapatmış o telofonun gidip internetinin açılması lazım genelde anneler filan kapattırır veya babalar ! yardım olduysa + rep ;D