e250 gizlilik şifresi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

erdogan154

Üye
    Konu Sahibi
e250 gizlilik şifresi sorunu
s.a arkadaşlar e250 gizlilik şifresini unuttuk ne yapmalıyız? teşekkürler...

Ozan

Ozan

Admin
gizlilik sifresi aynı zamanda güvenlik kodu zaten onu resetlemenin tek yolu telefonculara yada garantili ise kendi servisine götürmeniz, orada hemen ayak üstü yapılan bir iş :)

XooM

XooM

Üye
sıfır ürünlerde güvenlik kodu nedir ?

totx

totx

Üye
dostum istersen 16 kere 0 yazmayı dene bende oyle olmustu =)

• Beğen
Tepkiler: isayasar

erdogan154

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor ki?16 tane sıfır yine de sağol peki format şifresini bilen var mı? acaba

BaRRiCeLLo

Üye
kardes gızlılık sıfrenı unuttuysan sadece yapman gereken telefona reset atmak buda bu sıfreyle oluyor *2767*3855KARE

onur22

Üye
sekiz tane sıfır gir açılır

polat_ketur_76

Üye
bence resetlemen gerekir

polat_ketur_76

Üye
ilk aldığında 8 tane 0 olur sen değiştirdiysen telefona format atman lazım kardeşşş.!!!!!!!!

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
Format Atman Gerekır Kardes Benım De Basıma Aynı Olay Geldı Format Caktım Ama Hafıza Kartını Cıkar:)

crazy_beko

Üye
8 sıfır ilee..

Dj_tuni

Üye
Güzel Bi Paylaşım

jackal_54_93

Üye
arkadaşlar 16 tane 0 sığmıyo ama oluyo siz yazın 16 tane 0 oluyo

Plss

Üye
Ya ark lar ben tel de gizlilik şifresi vardı tel kapalıyken kardeşim telefonu açmaya çalışırken 8 tane sıfır girmiş sonra benim kendi şifremi girdim yanlış dedi sizin dediklerinizi uyguladıım hala yanlış dio ne yapmam lazım

SARACX

SARACX

Üye
arkadaşlar 8 0 işe yarıyor ama şifreyi kapatırsan şifreyi yine 8 0 olarak yap ve bir yere not et olur ben öle yaptım

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada telimi değiştirdim yazana bakmayın

41_cewat

Üye
Arkadaşlar benim ekranın saat yazan kısmınden aşagısı beyaz renk alıyo nereye girsem değişmiyo format attım yine düzelmedi bi bilgisi olan varsa acil yazarsa çok sevinirim telefonsuz kaldım:))):agla

dogusk

Üye
çok sağol kardeş :D

illegal123

Üye
of yhaaa:D

oguzh3n

oguzh3n

Üye
teldeki..tüm dosyaları hafıza kartına at ..reseti bas gittsinnn

Üst Alt