e-tab 4 sensor sorunu

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
e-tab 4 sensor sorunu
Merhaba kolay gelsin
e-tab 4 tabletin ekranı dönmüyor otomatik döndürmede açık oyunlarda da denedim dönmedi ne yapabilirimbilen yok mu

kfahaa

Üye
Meb in dağıttığı e-tab 4 mü

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
PC öğretmeni götürdüm anladığı yok dursun düzelir diyor google dan araştır diyor

Merhaba arkadaşlar MEB in verdiği e tab 4 iki gün önce bi baktım sistem güncellemesi yapıyor dedi bittiğinde ise uygulamalar silindi tekrar yükledim güncellenmeden önceki gibi mdm tarafından durduruldu dedi google play e girip etkinleştirme bastım ama MEB öyle bir kilit koymuş ki bastığım anda tekrar mdm tarafından durduruldu diyor hiçbir siteye girmiyor yapabilen biri varsa ya da bir çözümünü bulan varsa ardım edebilir mi?

abanoz55

Üye
Maalesef benimkide bu gece 12 de oldu yani 14.08.2014 saat 00:25 sularinda.oldu aynisi bende de var girmiyor hicvi yere YouTube de dahil.tarayicidan film bile izliyemiyorum.google store ye giriyor ancak uygulama yuklemiyor. Yukluyo ama etkinlestirilmiyor. Sorunu arastircam.önceden güvenliği ayarlari sifirlayip yapiyorduk simdi o kutucuklara tiklama hakkimiz bile yok .s RTE cumhur baskani oldu basdi emiri böle oldu .d .d sorunu bulamassam tableti hacklicem ama siber suca girer diye korkuyom.sadece robot atarim yada hackler devletten cikaririm :-)