Shawy Üye Konu Sahibi Kardeş wifiye bağlandım chromedan frama root yazınca kurumunuz. Güvenlik kapsamı dolayı girmemiyorsunuz diyor
Kardeş wifiye bağlandım chromedan frama root yazınca kurumunuz. Güvenlik kapsamı dolayı girmemiyorsunuz diyor
H0lligan Üye Ayarlardan wifi a gir dns degisturmeye calis bazilarinda oluyor 2013 modelli olaninda olmusdu dns degistirme
Ayarlardan wifi a gir dns degisturmeye calis bazilarinda oluyor 2013 modelli olaninda olmusdu dns degistirme
Shawy Üye Konu Sahibi DNS nerden olcak ip adresi yazıyor mac adresi var bide Google playden dnset indiriyim?
H0lligan Üye Shawy' Alıntı: DNS nerden olcak ip adresi yazıyor mac adresi var bide Genişletmek için tıkla ... Gelismis secenekleri goster bagli oldugun agin ustune basili tutup irdan statik yap ayari aciliyor dns bolumu dns 1 i sil direk 8.8.8.8 olucakdir eger degisiyorsa
Shawy' Alıntı: DNS nerden olcak ip adresi yazıyor mac adresi var bide Genişletmek için tıkla ... Gelismis secenekleri goster bagli oldugun agin ustune basili tutup irdan statik yap ayari aciliyor dns bolumu dns 1 i sil direk 8.8.8.8 olucakdir eger degisiyorsa
Shawy Üye Konu Sahibi Olmuyo aga gelişmiş seçenekleri tıklıyom sadece ip adresi çıkıyor dns diye birşey yok
H0lligan Üye Shawy' Alıntı: Olmuyo aga gelişmiş seçenekleri tıklıyom sadece ip adresi çıkıyor dns diye birşey yok Genişletmek için tıkla ... İp ayarini statik yap gorursun
Shawy' Alıntı: Olmuyo aga gelişmiş seçenekleri tıklıyom sadece ip adresi çıkıyor dns diye birşey yok Genişletmek için tıkla ... İp ayarini statik yap gorursun
Shawy Üye Konu Sahibi IP ayarı yok ağ bildirimi kablosuz bağlantıyı açık tut frekans bandı optimiAsyon mac adresi ip adresi bunlar var mac ile ip adresine tıklanmıyor
IP ayarı yok ağ bildirimi kablosuz bağlantıyı açık tut frekans bandı optimiAsyon mac adresi ip adresi bunlar var mac ile ip adresine tıklanmıyor
H0lligan Üye Shawy' Alıntı: IP ayarı yok ağ bildirimi kablosuz bağlantıyı açık tut frekans bandı optimiAsyon mac adresi ip adresi bunlar var mac ile ip adresine tıklanmıyor Genişletmek için tıkla ... Bagli oldugun aga basili tutyorsun degilmi ?
Shawy' Alıntı: IP ayarı yok ağ bildirimi kablosuz bağlantıyı açık tut frekans bandı optimiAsyon mac adresi ip adresi bunlar var mac ile ip adresine tıklanmıyor Genişletmek için tıkla ... Bagli oldugun aga basili tutyorsun degilmi ?
H0lligan Üye Shawy' Alıntı: Tamam buldun orayı dns 1 dns 2 var ama değiştirilmiyor Genişletmek için tıkla ... Tamam peki girdiginiz sitenin linki ne xda mi girdiginiz site emin olun
Shawy' Alıntı: Tamam buldun orayı dns 1 dns 2 var ama değiştirilmiyor Genişletmek için tıkla ... Tamam peki girdiginiz sitenin linki ne xda mi girdiginiz site emin olun
H0lligan Üye Google a yazdiginizda mi cikdi bu karsiniza yani goigle a dami giremiyorsunuz Tamam hesap ekleyip play store dan puffini indirin
Google a yazdiginizda mi cikdi bu karsiniza yani goigle a dami giremiyorsunuz Tamam hesap ekleyip play store dan puffini indirin
Shawy Üye Konu Sahibi Ya bu şey mi acaba ben bunu başka bir internetle aktif etmiştim sadece onu mu kabul ediyor nedir