Shawy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aktivasyonda kalanlar icin bu anlatim zatenŞarj girişi yanda altta gm yazıyor benimkisi kardeş o dediklerin tabletten yapılıyorsa benim tablet aktivasyon ekranından başka bir yeri açmıyor USB hata ayıklamasını açtım onu biliyorum devamını yapamıyorum bilgisayarda güvenilir root programı var mı bildiğin hangisini indirdiysem virüs buluyor antivürüs programım bi tanesinden trojan çıktı
Hepsi tabletten bu anlatiminRoom toolboxu tablete mi pcye mi yüklücem?
Benmi anlatamadim sen mi okumadinTamamda benim tablet interneti engellemiş durumda hiçbir yere bağlanamıyorum aktivasyon yerinden dediğin programı nasıl yüklücem?
Bak kardesim o ekranda cikmayi anlattim ben sana zaten tekrar oku adim adim uygula sorunu cozersinKardeş format attım şuan zaten hiçbirşeyi yapamıyorum aktif et desem kullanıcı adı şifre gelmiyor başka bir şeyde olmuyor aktif etme ekranında kaldı tablet öyle bi halt olmuyor
Uygulamalar bolumunden eger uygulamalar yoksa depolamadan uygulamalar yazar ustune bas uygulamalara atiyor ordanda calisanlara gel ayarlar en ustte zaten 2 kere durdur yapacaksinTamam yanlış okunuşum pil kullanımı çıkıyor ordan ayarları nasıl durdurcam?
Hemen acarsan sorun olmaz direk uygulama kaldirma bolumunden kaldir cihaz yonetimi sorun cozulurTamam yanlış okunuşum pil kullanımı çıkıyor ordan ayarları nasıl durdurcam?
Ve tablet indirdiğim uygulamaları siliyor o programı nasıl indircem ki
Hayir istedigini sec turkce kullanmak istiyorsan turkce yap yani sana kalmis ama kurulumda wifi a baglanmaKardeş tableti sıfırladım tekrar açılırken sürüm güncelleniyor gibi bir şey çıktı ordan pil kullanımına girdim ayarları durdurdum dil seçme ekranı çıktı türkçeyi mi seçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?