E-posta alırmış gibi kendi wap sitenizi açın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
E-posta alırmış gibi kendi wap sitenizi açın!
Arkadaşlar e-posta alırmış gibi wap sitesi açmaya yönelik birkaç site buldum ve sizinle paylaşmak istiyorum...Umarım beğenirsiniz...

1. : Çok basit ve çok kolay bir wap sitesi açma sitesi...Siteye girer girmez ilk sıradaki 'kayıt ol ' butonuna tıklayarak çok kolay ve basit bir şekilde site açabilirsiniz...

Başta başta olmak bir sürü domain alma hakkınız var...

2. : Çok çok güzel bir site ve bana göre en kolay ve güzel bedava wap sitesi açma sitesi...Çok basit ve kolay bir yönetim paneli var.
Başta olmak üzere bir sürü domain alabiliyorsunuz.

3. : Tam olarak türkçe mi,ingilizcemi anlayamadım gitti...Heralde türkler yapmış,fakat ingilizce yapmış,çünkü türkçe kayıt ol,şifre filan yazıyor,gerisi ingilizce...Açıkcası üstte verdiğim sitelere göre pek kötü kalıyor ama yinede denemek isteyenler bakabilir...

Başta olmak üzere bir sürü domain alabiliyorsunuz...

Birde tag tag diye bir şey buldum adresinden bakabilirsiniz fakat denemedim.

Paylaşım kesinlikle bana aittir ve Ç(alıntı) değildir :ehe Sorularınız olursa aşağıya sorabilirsiniz.Bu arada bir beğeniyi çok görmeyelim lütfen beğendiyseniz beğeniye tıklayınız.(Eskiden olsaydı lütfen konuyu beğendiyseniz teşekkür edin derdim :d: )

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Biliyordum bunu :ehe

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini mi? :evet:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
2. hariç diğer ikisinide biliyordum :ehe

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ikincisi en iyisi bence :hmmm

wardaa

wardaa

Üye
teşekkürler

u_cosar

u_cosar

Üye
Paylaşım için teşekkürler :oke:

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Böyle kuru kuruya teşekkürler olmuyo ama neyse :ehe

yingyang16

Üye
Paylaşım için teşekkürler uzun zamandır foruma uğramıyordum konuya tesadüfen denk gelince birden üyeliğim aklıma geldi :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt