saynars
Üye
E-posta alırmış gibi kendi wap sitenizi açın!
Arkadaşlar e-posta alırmış gibi wap sitesi açmaya yönelik birkaç site buldum ve sizinle paylaşmak istiyorum...Umarım beğenirsiniz...
1.
Başta
2.
Başta
3.
Başta
Birde tag tag diye bir şey buldum
Paylaşım kesinlikle bana aittir ve Ç(alıntı) değildir Sorularınız olursa aşağıya sorabilirsiniz.Bu arada bir beğeniyi çok görmeyelim lütfen beğendiyseniz beğeniye tıklayınız.(Eskiden olsaydı lütfen konuyu beğendiyseniz teşekkür edin derdim )
1.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
: Çok basit ve çok kolay bir wap sitesi açma sitesi...Siteye girer girmez ilk sıradaki 'kayıt ol ' butonuna tıklayarak çok kolay ve basit bir şekilde site açabilirsiniz...Başta
başta olmak bir sürü domain alma hakkınız var...2.
: Çok çok güzel bir site ve bana göre en kolay ve güzel bedava wap sitesi açma sitesi...Çok basit ve kolay bir yönetim paneli var.Başta
olmak üzere bir sürü domain alabiliyorsunuz.3.
: Tam olarak türkçe mi,ingilizcemi anlayamadım gitti...Heralde türkler yapmış,fakat ingilizce yapmış,çünkü türkçe kayıt ol,şifre filan yazıyor,gerisi ingilizce...Açıkcası üstte verdiğim sitelere göre pek kötü kalıyor ama yinede denemek isteyenler bakabilir...Başta
olmak üzere bir sürü domain alabiliyorsunuz...Birde tag tag diye bir şey buldum
adresinden bakabilirsiniz fakat denemedim.Paylaşım kesinlikle bana aittir ve Ç(alıntı) değildir Sorularınız olursa aşağıya sorabilirsiniz.Bu arada bir beğeniyi çok görmeyelim lütfen beğendiyseniz beğeniye tıklayınız.(Eskiden olsaydı lütfen konuyu beğendiyseniz teşekkür edin derdim )