E - KİTAP Okuma programı FoLiAnT {6.3 - 7.3} Türkçe JaVA_S40_S60v2_S60v3_S60v5_S^3_Other Düzenlendi

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler 5300'da çalışmamıştı.c3'de çalışır inşallah :)

gulhan76

Üye
kitab okuma programini niye indiremiyorum

hkü

Üye
link yok

Mem_et

Mem_et

Üye
Kardeşim bu bende karakter hatası veriyor ve bu programda sesli okuma varmı acaba??

mahur9

Üye
Arkadaşım dediğini harfiyyen yapıyorum rardan çıkmıyor,rardan çıkmış olarak linki koysan,teşekkürler.

veliefendi4

Üye
Hece İçine Kelime Dosyaları ne işe yarıyor ve ben bunu nereye atacağım yardımcı olur musun bu arada emeğin için teşekkürler.

Mriya

Üye
Bunca emeğe bir teşekkür az bile,yükledim gayet başarılı.

yağızaygün

yağızaygün

Üye
teşekkürler

asidelikanlı

Üye
uzun zamandır böyle bi programa ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim. ayrıca o bahsettiğiniz kitap arşivini paylaşırsanız dahada teşekkürederim :oke:

burakilk

burakilk

Üye
Kardeş güzel de kitap yok kitap linki versene bi zahmet

azelvan

Üye
çok işimi gördü arkadaşim sağ ol

BurakLEE

Üye
hocam bunun üst versiyonu kendiliğinden kapanıyor kıtap ekle derken. ayrıca alt sürümüde kurdum ama türkçe karakter sorununnu tüm anlatılanlara rağmen çözemedim. bu şekılde programın yanına da bir sürü e kitapda paylaşabilir misiniz?

Telefonum Nokia 6303i

başka önereceğiniz program ve e kitaplar varmı

ahmetk74

Üye
Arkadaşlar telefonum nokia 6303 classic arkadaşın dediklerini aynen yaptım programdan okuya tıkladığım zaman uygulama hatası(out of memory) hatası alıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan lütfen yazsın

fthyli

Üye
6300 da çalışıyor mu peki bu program

cgdskrm

Üye
Süper paylaşım,bir şey sormak istiyorum.Kitabı okurken ana menüye nasıl dönebilirim?

odunuzz

odunuzz

Üye
Kardeş başarıdan ötürü tebrik ederim

aslanbaba

aslanbaba

Üye
:tşk: ..

eda_14

Üye
ben kurdum herşeyi ama kitap ekleyi bulamadım yardımci olur musunuz txt dosyasını yanı kitabı attım e kitap klasörune ayarlardan dediğiniz yeri seçtim ama kitap ekle nerde?

tns25

tns25

Üye
cok sagol kardes cok guzel bir paylasim ;)

Baskentliia

Baskentliia

Üye
android mi

- - - Eklendi - - -

android mi

Üst Alt