bronxanarchy
Üye
E 72 turkcell reklamından kurtulmak adım adım
Windows XP de sorunusz çalıştı 7 de biraz uğraştırdı.
Gerekli olanlar
Nemesis Service Suite (NSS)
Nokia Update Programı
Usb Bağlantı kablosu
1.telefonu pc suit modunda
2. telefonunuzu buldukdan sonra yeni butonlar berilecek phone info yu tıklayın
3. Produkt data edit kısmında ise (sağda olan kısım) read butonuna basın cihaz bilgileriniz çıkacak.
4. Product code yazan yerdeki sayıyı silin ve "0587336" bu sayıları tırnak işareti olmadan yazın oraya enable kutucuğunu tıklayın ve write deyin
5. kontrol
6. NU programı yeni sürümü bulacak ve uyarıları dikkatle okuyun programın sölediklerini harfiyen uygulayın
7. İşlem bittikden sonra size işlem tamalandı mesajı geleccek telefonun bağlantısını kesin ve açma tuşuna basın. sadece titreyip geri kapanacak panik yok
8. shift , space ve silme tuşlarına aynı anda basılı tutun ve ardından power tuşunu telefon açılana kadar basılı tutun.
9. işlem tamamlanmıştır türkcell e baybay deyin
Alıntıdır ( Forum Donanım Haber )
Ben Yaptım Turkcellden Kurtuldum Başarı İle
Gerekli olanlar
Nemesis Service Suite (NSS)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia Update Programı
Usb Bağlantı kablosu
1.telefonu pc suit modunda
sayara bağlayın, NSS programını çalıştırın mercek olan buttona basın ve scan for devices deyin 2. telefonunuzu buldukdan sonra yeni butonlar berilecek phone info yu tıklayın
3. Produkt data edit kısmında ise (sağda olan kısım) read butonuna basın cihaz bilgileriniz çıkacak.
4. Product code yazan yerdeki sayıyı silin ve "0587336" bu sayıları tırnak işareti olmadan yazın oraya enable kutucuğunu tıklayın ve write deyin
5. kontrol
tekrar read deyin yazdımız kod gözüküyorsa NSS ile işimiz bitmiştir NSS i kapatıp Nokia Updadter i açın 6. NU programı yeni sürümü bulacak ve uyarıları dikkatle okuyun programın sölediklerini harfiyen uygulayın
7. İşlem bittikden sonra size işlem tamalandı mesajı geleccek telefonun bağlantısını kesin ve açma tuşuna basın. sadece titreyip geri kapanacak panik yok
8. shift , space ve silme tuşlarına aynı anda basılı tutun ve ardından power tuşunu telefon açılana kadar basılı tutun.
9. işlem tamamlanmıştır türkcell e baybay deyin
Alıntıdır ( Forum Donanım Haber )
Ben Yaptım Turkcellden Kurtuldum Başarı İle