E 72 turkcell reklamından kurtulmak adım adım

Sponsorlu Bağlantılar

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
    Konu Sahibi
E 72 turkcell reklamından kurtulmak adım adım
Windows XP de sorunusz çalıştı 7 de biraz uğraştırdı.

Gerekli olanlar

Nemesis Service Suite (NSS)
Nokia Update Programı
Usb Bağlantı kablosu

1.telefonu pc suit modunda
sayara bağlayın, NSS programını çalıştırın mercek olan buttona basın ve scan for devices deyin

2. telefonunuzu buldukdan sonra yeni butonlar berilecek phone info yu tıklayın

3. Produkt data edit kısmında ise (sağda olan kısım) read butonuna basın cihaz bilgileriniz çıkacak.

4. Product code yazan yerdeki sayıyı silin ve "0587336" bu sayıları tırnak işareti olmadan yazın oraya enable kutucuğunu tıklayın ve write deyin

5. kontrol
tekrar read deyin yazdımız kod gözüküyorsa NSS ile işimiz bitmiştir NSS i kapatıp Nokia Updadter i açın

6. NU programı yeni sürümü bulacak ve uyarıları dikkatle okuyun programın sölediklerini harfiyen uygulayın

7. İşlem bittikden sonra size işlem tamalandı mesajı geleccek telefonun bağlantısını kesin ve açma tuşuna basın. sadece titreyip geri kapanacak panik yok
:)

8. shift , space ve silme tuşlarına aynı anda basılı tutun ve ardından power tuşunu telefon açılana kadar basılı tutun.

9. işlem tamamlanmıştır türkcell e baybay deyin

Alıntıdır ( Forum Donanım Haber )

Ben Yaptım Turkcellden Kurtuldum Başarı İle

• Beğen
Tepkiler: TTeeKKiN, IKHULAKU, Devil_In_Side ve 1 kişi daha

emrahdeniz

emrahdeniz

Üye
Ben de sıkılmıştım Turkcell eklentilerinden ve telefon açılışındaki müziklerden.
Denedim ve direk oldu. Turkcell'li paketin güncellemeleri de daha geç geliyordu.

Teşekkürler öneri için :)

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
    Konu Sahibi
saçmalık bence abıcım, turkcelın telefonunu ıcıne yerlesmesı virus gibi :))) oyle degılmı ama

erayergin

Üye
bugun uygulayacağım inş işe yarar.

anthonyhemon

Üye
slm kardeş eline sağlık bir şeyi anlamadım shift , space ve silme tuşlarına heralde bilgisayarda basılı tutacağız peki power derken telefonon açma tuşundanmı bahsediyorsun.

daniel_23

daniel_23

Üye
telefonda basıcaksın(hard format) herhalde öyledir yani :D

Smsnq_U600

Üye
Merhaba arkadaşlar ben de dünden itibaren e72 sahibi oldum. Bu işlem hakkında bir sorum olacak. Bu işlem cihazı garanti dışı bırakır mı?

^^Positive^^

Üye
eyvallah....

ussta

Üye
hocam ben de yeni aldım bu nss programını kullanırken verdiğiniz 2. adımda read error hatası veriyor program yardımcı olurmusunuz

cann_89

Üye
arkdaşlar bnde olmuyor yardım edin böyle altta error yazıyor

40ayak40

Üye
herşeyi yaptım aynen yazıldığı gibi...
fakat turkcell reklamı hala daha var...
neden olmadığı hakkında bir bilginiz var mı acaba...
nss programında sayıyı değiştirdikten sonra...
programı kapatıyorum...
sonra nokia pc suitete herhangi bir güncelleme gelmiyor ama...
lütfen yardım...

--------------- Ekleme ---------------

sonunda yaptım...
:)))

kral aslan52

Üye
arkadasım senin yüzünden telefonumdaki yüklü uygulamalarda silindi yok delete bas shift e bas kısaca yazsana risk almak istemeyen yapmasın şimdi ugras dur yapmayın olmuyor tlf nun ram ına yerleşmiş eğerki olursa da yüklü uygulamalarınız gidiyor

ozzytaste

ozzytaste

Üye
arkadasım senin yüzünden telefonumdaki yüklü uygulamalarda silindi yok delete bas shift e bas kısaca yazsana risk almak istemeyen yapmasın şimdi ugras dur yapmayın olmuyor tlf nun ram ına yerleşmiş eğerki olursa da yüklü uygulamalarınız gidiyor

Normal OVİ SUİTE yazılımı komple tekrardan yükle reklam falan kalmaz. Ben öyle yaptım tertemiz oldu:)

Burak

Üye
tesekkurler.

Üst Alt