e 72 gelen arama ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
e 72 gelen arama ses problemi
arkadas telefonumla yaklasik 3 aydir kullaklik disinda gorusme yapamiyorum. Hoparloru bozulmustur diye telefoncuya goturdum adam bu bi makinaya bagladi inceledi hoparlor bozuk degil dedi ama ben ucuz birsey oldugu icin degistir dedim adama ama oda ise yaramadi gecen gun telefonun icini karistirirken download klasorunde gelen arama ses yukseltme diye txt dosyasi vardi. Bende size bunu sormak istiyorum telefonla gorusme yaparken karsi taraftan gelen sesi arttirabilecegim bi program bi cozum varmidir. Yardimci olabilirseniz sevinirim

bayon

Üye
donanım da sorun yoksa yazılım da sorun olur bi format atıp öyle deneseydin bi de

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
2 seferde hard format attim. Onunda bi faydasi olmadi

bayon

Üye
o zaman kesin donanımsal :D götürdüğün telefoncu anlamamış olabilir sorunu bence normal bi teknisyene götür kvk gibi

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal bi sıkıntı değil gibime geliyor cok program yukleyip siliyorum o arada birseyler yaptım kesin diye dusunuyorum

bayon

Üye
normal format attın mi *#7370# den

kadem115

kadem115

Üye
yazılım yükle dostum

amelihh

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yükle dostum
kardeş telefonun kendi yazılımını tekrardan yükle demek istedin galiba internette çözüma rasladım bu yazlımını tekrardan yükleme olayına. yazılımınıda yeniden yükledim bi değişiklik yok baska birsey sebeb olabilir mi servise göndereyim mi

bayon

Üye
servislik bence ayrıca ekliyorum kesin donanımsal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...