E 72 Donma Problemi Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hsito

Üye
    Konu Sahibi
E 72 Donma Problemi Yardım !
Yaklasik 5 aydir Nokia E72 kullaniyorum Şimdiye kadar bir sorunu yoktu ve memnundum yaklasik 3-4 gündur arama geldiginde donuyor yani yes ve no tuşları calismiyor cevapladigimda karsi tarafla gorusebiliyorum ama ekranda halen ariyor gorunuyor nette arastirdim bi sorunu yaşayan cok kişi varmis servise göndermeden önce varsa bir çozumu söyleyebilirmisiniz.Tesekkurler

technoshark

technoshark

Üye
Hard bir format atmanızda fayda var bence.

Hsito

Üye
    Konu Sahibi
Pardon Yazmayi unutmusum Hard Format Attim Değişen bir şey yok Güncelleme olayida yok şu an belirteyim..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hiç üzme kendini aynı cihazdan arkadaşta var onda da aynı sorun var yani nokia geleneksel sorunu :D teknik servise dahi boşuna göndermeyin...

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia'ların genelinde oluyormu bilmiyorum ama, cfw ile düzeltilir diye düşünüyorum..

y n s c n

y n s c n

Üye
cfw Nasil duzelecegini biliyormusun bilgin varmi yani yardimci olabilirmisin?

Symbian bölümünden arkadaslar sana yardımcı olacaktır, ben fazla anlamıyorum symbian'dan..

zalimcix

zalimcix

Üye
Bende e72 Kullanıyorum 2 Hafta Önce Aynı Sorunu Bende Yaşıyordum Hep Donuyordu
Sonra Sw Güncelledim 17 mb Lik Bişey Yüklendi Sonra Temalardan Nokia Evolve Yi Seçtim Düzeldi 2 hafTadır Donmuyor Hatta Eskiye Göre Biraz Hızlandı.

Hsito

Üye
    Konu Sahibi
Bende e72 Kullanıyorum 2 Hafta Önce Aynı Sorunu Bende Yaşıyordum Hep Donuyordu
Sonra Sw Güncelledim 17 mb Lik Bişey Yüklendi Sonra Temalardan Nokia Evolve Yi Seçtim Düzeldi 2 hafTadır Donmuyor Hatta Eskiye Göre Biraz Hızlandı.

Bende Dunden beri Baska tema kullaniyorum Dunden beri gelen aramalarda ayni sorunu yasamadim..Telefon Guncel zaten guncellemelere baktimda yeni birşey yok Bakalim ileriki zamanlarda ayni sorunu yasayacakmiyim Yardimci olmaya calisan herkese Tesekkurler..

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Klasik e72 sorunu arkadaslarımdada oldu duzeltmislerdi

gncfberk

Üye
bende de e71 var arada sırada donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...