e 66 nokia mobil telefonuna cozum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
e 66 nokia mobil telefonuna cozum
bu telefonun temasini degistiriyorum yanliz isim menusu ve tarih menusu degismiyor buna sebab nedir her turlu temayi uygukadim sonuc gene ayni cikti rengini degistirmek istiyorum sectigim tema uymasini ve e66 nokia icin video oynatici almiyor v tap indirdim olmadi 100 tane videodan 1 tanesini acti bu sorunnu nasil cozerim lutfen cok cok acil yardim edin ve tavsiye edebileceginiz mobil varmi bu sorunlari yasamayan bir mobil markasi

saygilar emeginiz icin simdiden tsk edr

• Beğen
Tepkiler: kaana6

canpolat31

Üye
kardeş skyfire yükle internetten video izleyebilirsin, mpeg avi.mp4 video larını izlemek için core codec player kur,tarih sorununa gelince tüm temaları sil orjinalini yap telefon ayarlarını fabrika ayarları yap telefonu yeniden başlat şebeke ile saat ayarı al..Bİ DENE İSTERSEN BELKİ OLUR OLMAZSA SERVİSE YOLLA ;)

pardon ben saat tarih göstergesi anladım, temaları sil fabrika ayarlarına al VERSİYON GÜNCELLE farklı bi tema dene..

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
tsk edr arladasim cok saol fabrika ayarlari silbasdan yaptigim zaman icindeki tum programlar siliniyor numaralar kayitli her sey siliniyor hafiza kartini cikartiyorum islem bitince tanimiyor diyor hic bir islem yapilmiyor

--------------- Ekleme ---------------

core codec player indiremedim suresi gecmis diyor siteden baktim nasil yenileriz

acil yardim edin
core codec player nasil yuklerim her yerden indirdim suresi gecti diyor serfika hatasi diyor hic bir tane yuklenmedi

saglayici hatasini nerden ayarlarim core codec player indirdim baska bir tane saglayi hatasi verdi simdide
ben bu teli duvarami atiyim ne yapiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...