Telefon Tavsiyesi E 63 Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Bir Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
время

время

Üye
    Konu Sahibi
E 63 Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Bir Telefon?
Arkadaşlar E63 modeli telefon alacağım sizce nasıl bir telefon kullanan arkadaşlar var mı?

06M06

Üye
Ben kullaniyorum.Orjinalinde menüye ilk girildinde 3 saniye menü donuyo, ama en son firmware güncellemesiyle bu sorun ortadan kalkiyo genel olarak iyi bi cihaz opera mobile 12 yi yukleyip internette güzelce gezebilirsin kamerasi fena deyil ama cok tatmin edici deyil. Sonuc olarak orta derece ama pisman etmez.

• Beğen
Tepkiler: время
[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
temiz ikinci el E72 al derim

• Beğen
Tepkiler: время
время

время

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır 603 almayı düşünüyorum bakalım yarın nasipse alacağım.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
Sıfır 603 almayı düşünüyorum bakalım yarın nasipse alacağım.

hiç tavsiye etmem telefon da ne bir şekil var ne de albenisi var. Kazık gibi telefon. O tipte bir tel düşünüyorsan sadece E72 derim. Hem temiz bir 2. Elini sıfır e63 fiyatına bulursun

frksz

frksz

Üye
Yaw armadaslar biramin nomiayi acilin biraz android deneyin yaw hem bnce e 63 deilde madem klavyeli istiyosun htc salsa al yani

время

время

Üye
    Konu Sahibi
e 5 Aldım arkadaşlar. :D

ismail

ismail

Üye
E63 almamakla çok doğru davranmışın. Ben kullanıyorum memnun değilim.
E63 fp1 olduğundan çoğu s60v3 uygulama çalışmıyo ama mesela E71de çalışıyo çünkü o fp2 :)

E5te ise wifi yok yazıyodu bu çok kötü bi durum :(

время

время

Üye
    Konu Sahibi
E 5 te wifi var. hatta şuan E 5 ile bağlanıyorum. :D

O-Xan

O-Xan

Üye
E63 devri kapandı, benim de yadigar E63'üm var fakat Android'e geçeceğim bayram sonrası nasipse inşallah.
Ama şunu söyleyebilirim ki E63'ü sakın yabana atmayın, Nokia'nın zamane efsane iş telefonudur. Çok sağlam bir yapıya sahiptir.
Blackberry 8520 Curve'ye, C3'e taş çıkartır E63. Tek sıkıntısı 320x240 yatay ekran olduğundan çoğu uygulamalarda sıkıntı çekersin. Bu da en kötü yanı zaten. Kamera bakımın'dan bakmıyorsan eğer seni yarı yolda bırakacak bir telefon değildir. Madem 603 alacak kadar bütçen var niye E63'ü soruyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt