Dx'ten alışveriş yapan var mı?

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Dx'ten alışveriş yapan var mı?
Figür seti almak istiyorum ama Aliexpress'e göre 0.80 dolar daha pahalı geliyor, gelme süresi ne kadar bu sitenin?

Aliexpress dururken başka yerden alınır mı?

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem, Aliexpress'ten iki ürün aldım 1 ay bekledim gelmesini Bunda daha az gelirse alayım dedim

dx.com daha güvenilir bir site. aliexpressten aldığım birçok kablo, lazer bozuk çıktı, dx.com'da böyle bir sorun yaşamadım. dx.com tam 30 günde gönderiyor, aliexpress'te bu süre 15-45 gün arası.

Aliexpressten 9 alışveriş yaptım. Malum Çin'den geliyor en az 20 gün bekledim her birinde. Güvenilirlik tartışılır. Satıcı ile alakalı bir durum siteye suç atamayız. Satıcının puanı, yorumlarına bakarak, aylara ve haftalara bolunmuş satışına bakarak güvenilirliği anlayabilirsin.

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Paypal hesabıma para yatacak beklesem mi?

çok güvenilirlerden de alışveriş yapsan yinede bazı pürüzler çıkıyor diyebilirim

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
0.80 dolar 0.80 dolardır Aliexpress'ten alıcam galiba

Tepkiler: -Börteçine-

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
la çok güzel şeyler varmış bu sitelerede başka var mı bu ikisi hariç
Bende keşfedince öyle şaşırmıştım Gez gez pazar yeri gibi ne ararsan var Alibaba'da var ama o Aliexpress'le kardeş site galiba

ismail

Üye
Bende keşfedince öyle şaşırmıştım Gez gez pazar yeri gibi ne ararsan var Alibaba'da var ama o Aliexpress'le kardeş site galiba
aynen la gittigidiyorun yabancı versiyonu zati gitti gidiyorda ebayın ama neyse bide amzon bunların yanında çok pahalı ben en iyisi amzon sanıyodum

Tepkiler: 0MG90
ya ben oraya baktım ama fiyatlar değişik yazıyor dolarla satış yok mu orada?
var fakat çok ucuzlar.. ben orada $0,05'e çok güzel kalemler gördüm fakat en az 3000 tane sipariş etmek gerekiyordu
aynen la gittigidiyorun yabancı versiyonu zati gitti gidiyorda ebayın ama neyse bide amzon bunların yanında çok pahalı ben en iyisi amzon sanıyodum
amazonda markalı ürünler var hocam bunlar genelde markasız ve logosuz replikalar

ismail

Üye
var fakat çok ucuzlar.. ben orada $0,05'e çok güzel kalemler gördüm fakat en az 3000 tane sipariş etmek gerekiyordu
amazonda markalı ürünler var hocam bunlar genelde markasız ve logosuz replikalar
haricide replika yaparlar mı harici alıcamda ben

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
oha gerçi daha fazlaya satsak
bunlar genelde toptan alıp satıyorlar, sen daha ucuza alıyorsun ama adam sana kazık geçirmiş oluyor 1-2 dolara satsa bile

ismail

Üye
oha gerçi daha fazlaya satsak
bunlar genelde toptan alıp satıyorlar, sen daha ucuza alıyorsun ama adam sana kazık geçirmiş oluyor 1-2 dolara satsa bile
bekleme süresi olmuyo ama en azından 3 gün sende oluyo

Tepkiler: 0MG90