UpOneTR Üye blsm_mr' Alıntı: @Bilişim Profesörü biz sabahtan ne diyoruz konuya hakim değilsin herhalde Genişletmek için tıkla ... Amaç laf kalabalığı olsun
blsm_mr' Alıntı: @Bilişim Profesörü biz sabahtan ne diyoruz konuya hakim değilsin herhalde Genişletmek için tıkla ... Amaç laf kalabalığı olsun
liamgallagher Üye Konu Sahibi blsm_mr' Alıntı: @Bilişim Profesörü biz sabahtan ne diyoruz konuya hakim değilsin herhalde Genişletmek için tıkla ... ben kendisini etiketledim ya ondan cevap verme isteği duymuştur
blsm_mr' Alıntı: @Bilişim Profesörü biz sabahtan ne diyoruz konuya hakim değilsin herhalde Genişletmek için tıkla ... ben kendisini etiketledim ya ondan cevap verme isteği duymuştur
Bilişim Profesörü Üye Evet arkadaş etiketlediği için cevap verdim arkadaşlar. Bugün kendi işlerim olduğu için ilgilenemedim kusura bakmayın. Şimdi ilgileneceğim forum ile.
Evet arkadaş etiketlediği için cevap verdim arkadaşlar. Bugün kendi işlerim olduğu için ilgilenemedim kusura bakmayın. Şimdi ilgileneceğim forum ile.