Dvd Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ase00

Üye
    Konu Sahibi
Dvd Sorunu
bi akrabamın düğün dvdsi geldi bana. onu bilgisayarıma ordanda başka bi cdye nasıl kopyalayabilirim acaba. dvdyi açıyorum içinde bi sürü dosya var. o dosyaları tek tek açıyorum açılmıyor. sadece bilgisayar bölümünden dvdyi buluyorum içini açmadan sağ tıklayıp toshiba dvd player ile oynat diyorum öyle açılıyor. bu dvdyi nasıl kopyalarım acaba

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
bi akrabamın düğün dvdsi geldi bana. onu bilgisayarıma ordanda başka bi cdye nasıl kopyalayabilirim acaba. dvdyi açıyorum içinde bi sürü dosya var. o dosyaları tek tek açıyorum açılmıyor. sadece bilgisayar bölümünden dvdyi buluyorum içini açmadan sağ tıklayıp toshiba dvd player ile oynat diyorum öyle açılıyor. bu dvdyi nasıl kopyalarım acaba

CD ye kopyalaman için DVD yi RIP'lemen gerek. Malum 4,7GB lık DVD yi 700MB'a sığdırmaya çalışacaksın. Imtoo DVD Ripper gibi programlar kullanarak kolayca CD ye aktarabilirsin.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o tur dvd den bendede var ancak bır turlu yapamadım...
Dvd playerlarda calısacak cınsten yazılmış dvd...
Ugraştım bayagı ama 4 parca ayrı ayrı... Toplam 2 dvd rıplemeye ugraştım olmadıda....
Goruntu cok kotu oluyor 700mb yapınca valla benım elımden bırsey gelmıyor bu konuda..... :hmmm

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
o tur dvd den bendede var ancak bır turlu yapamadım...
Dvd playerlarda calısacak cınsten yazılmış dvd...
Ugraştım bayagı ama 4 parca ayrı ayrı... Toplam 2 dvd rıplemeye ugraştım olmadıda....
Goruntu cok kotu oluyor 700mb yapınca valla benım elımden bırsey gelmıyor bu konuda..... :hmmm

Haklısın,
Bu tip durumlar için, açıklama yapabilmek ve fikir verebilmek adına biraz deneyim olması şart. Bende bir dönem böyle bir durum için bahsettiğim programı kullanmıştım ve şikayet edilmeyecek bir sonuca ulaşmıştım.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Haklısın,
Bu tip durumlar için, açıklama yapabilmek ve fikir verebilmek adına biraz deneyim olması şart. Bende bir dönem böyle bir durum için bahsettiğim programı kullanmıştım ve şikayet edilmeyecek bir sonuca ulaşmıştım.

saatlerce rıp ıcın bekledım 2 gunumu harcadım elde var sıfır....
Bu rıp işi sakat iş...
Ozellıkle dvddekı goruntu kalıtesı ıyı degılse.. Yanı kamera cekımı felan tamamen bulanık bı hal alıyor..

ase00

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim. fakat ben bunu cdye atmadan nasıl izleyebilirim. yani sadece bilgisayarıma kopyalıcam arada açıp cd olmadan izlicem çünkü yakın bir zaman sonra cdyi geri vericez izlemeyen kişiler var onlarada bilgisayardan açıp izletmeyi düşünüyorum. dediğim gibi dvdnin içine girdim 8 tane falan dosya var ve hiç biri media player yada benzeri cins programlarla açılan cinsten değil uzantıları çok farklı. ben bunları nasıl çevirebilirim. şuan dvdnin içindeki dosyaları dvdde olduğu gibi tek bi klasör halinde bilgisayara copy paste şeklinde kopyaladım. fakat açamıyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
butun dosyaları o dvd playere at oynat ıste bu kadar basıt....
Yada dosyalar ıcınden yukset buyuttakılerı ayır mesela 500mb 2 gb gıbı...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
teşekkür ederim. fakat ben bunu cdye atmadan nasıl izleyebilirim. yani sadece bilgisayarıma kopyalıcam arada açıp cd olmadan izlicem çünkü yakın bir zaman sonra cdyi geri vericez izlemeyen kişiler var onlarada bilgisayardan açıp izletmeyi düşünüyorum. dediğim gibi dvdnin içine girdim 8 tane falan dosya var ve hiç biri media player yada benzeri cins programlarla açılan cinsten değil uzantıları çok farklı. ben bunları nasıl çevirebilirim. şuan dvdnin içindeki dosyaları dvdde olduğu gibi tek bi klasör halinde bilgisayara copy paste şeklinde kopyaladım. fakat açamıyorum

DVD yi ISO kalıbı olarak bilgisayarına kopyala, DaemonTools Lite yükle bilgisayarına. ISO kalıbını DaemonTools ile yarattığın sanal DVD sürücüye yükle ve MediaPlayer ile DVD oynat seçeneğinden seç ve arkana yaslan ve izle derim.
İyi şanslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt