dvd rw ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
dvd rw ile ilgili bir soru
Bilgisayarımdaki dvd sürücüsü dvd okumadığı için yeni bir tane dvd sürücüsü almaya karar verdim şu anki olan ide dvd sürücüsü ben sata bir dvd sürücüsü rw almak istiyorum ama anakartıma uyarmı diye aklımda soru işareti oluştu anakart bu => GA-G31M-ES2L bu anakartta dört tane sata portu var kabloyu o sata portunamı bağlayacağım ve montaj hakkında pek bilgim yok onun hakkındada biraz bilgi verebilirmisiniz son bir sorum yeni dvd sürücü taktiktan sonra bilgisayardan herhangibir ayar yapacakmıyım internet bağlantısı gerekli olurmu biraz çok oldu ama şimdiden teşekkürler :) şu an hard diskte ide dvd sürücü ile aynı kabloyu paylaşıyorlar yeni sata dvd sürücü diğer donanımlar için sorun çıkarırmı ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim eger sata giriş varsa anakartta ve dvd rw sata uyumlu ise sata uyumlu dvd rw al

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
dört tane sata girişi var

Archonn

Archonn

Üye
dvd rw nin arkasında iki giriş var; birini anakartın üzerindeki sata girişine sata kablosuyla,diğerini sata power kablosuyla psu ya bağlayacaksınız.
Driverı vardır ama driversız da çalışır sanırım. Ben driver kurmuş muydum hatırlamıyorum.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
driver kurmaya gerek yok sata uyumluysa sata uyumlu al ide uyumluysa anakart ide uyumlu al

Üst Alt