Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*dvd-rw* dvd okumuyor yardım..!:(:(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekin1991
Üye
Konu Sahibi
*dvd-rw* dvd okumuyor yardım..!:(:(
Arkadaslar İşletim sistemi xp Bilgisayara herhangi bir dvd taktıgımda calısıyor ama ''Silinip Yazılabilir Dvd taktığımda okumuyo'' sorun neyden kaynaklanıyordur. Dvd den mi Xp den mi???
skynet
Üye
???
barisclermont
Üye
Bilgisayaranin dvd sürûcüsünün RW okuyup okumadigindan emin ol.
Ya da okutmaya çalistigin dvd rw nin kayit sirasindaki yakma hizi yûksek oldugu için okumuyor olabilir.
Kayit sirasinda yakma hizini düsük tut.
u_cosar
Üye
dvd cihazın belki desteklemiyor olabilir yada destekliyorda fakat şöyle bir sorun olabilir dvd lerin üzerinde + veya - işareti bulunur senin cihaz mesela sadece + tanıyorsa dvd-rw okuyamayabilir.
L-LumieRe
Üye
dvd den dolayı okumuyor
tekin1991
Üye
Konu Sahibi
arkadslar işin açıkçasını anlatayım belki çözüm bulunur)) fifa 12 yi parçalayıp 2 dwd ye attım bi bilgisayarda attığım bilgisayarda win 7 işletim sistemi. yazma hızını da güvenli mod yaptım kurulum başarılı ile tamamlandı dedi. emin olmak için dvd yi bi daha taktım herhangi bir sorun yoktu çalışıyordu. ama dvd leri getirdim kendi pc me taktım okumadı: işletim sistemim xp. normal bir dvd taktığım zaman calısıyor cd calısıyor sadece bu silinip yazılabilir dvd yi okumuyo. sorun ne ???
arkadslar işin açıkçasını anlatayım belki çözüm bulunur)) fifa 12 yi parçalayıp 2 dwd ye attım bi bilgisayarda attığım bilgisayarda win 7 işletim sistemi. yazma hızını da güvenli mod yaptım kurulum başarılı ile tamamlandı dedi. emin olmak için dvd yi bi daha taktım herhangi bir sorun yoktu çalışıyordu. ama dvd leri getirdim kendi pc me taktım okumadı: işletim sistemim xp. normal bir dvd taktığım zaman calısıyor cd calısıyor sadece bu silinip yazılabilir dvd yi okumuyo. sorun ne ???