Dvd-r Ye Oyun Yazmak Nasıl Oluyor Yardım Edermisiniz !!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Dvd-r Ye Oyun Yazmak Nasıl Oluyor Yardım Edermisiniz !!!
evet arkadaşlar ben dvd-r ye oyun yazmak istiyorum ancak oyunun boyutu 13.5 gb bu boyuttaki oyunu aynı oyun cd si satan bayiler gibi 2 dvd-r ye nasıl yazarım [ 2 dvd-r dediysem 2 olması şart değil 3-4 olabilir fark etmez] hani oyunu yüklerken 2. cd yi siter ya o şekil yazzmayı kast ediyorum yani 1. cd yi taktım onu yüklerken yarısına geldi 2.cd yi sitedi bu şekil bir yazma nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Uhops

Uhops

Üye
Hiç denemedim ama nero ile normal dvdye dosya yazarken dolduğunda 2.Cd'yi istiyor taktığın zaman otomatik yazmaya devam ediyor diye biliyorum.

Elinde fazladan dvd/cd varsa deneyebilirsin.

szqn55

szqn55

Üye
winrar ile 3 parçaya böl yani oyun dosyasına sağ tık arşive ekle de sonra sol atta ciltlere böl de 4.481 MB (DVD-R) var onu seç tamam de bekle akşama kadar :D sonra nero ile parçaları at dvd ye

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
winrar ile 3 parçaya böl yani oyun dosyasına sağ tık arşive ekle de sonra sol atta ciltlere böl de 4.481 MB (DVD-R) var onu seç tamam de bekle akşama kadar :D sonra nero ile parçaları at dvd ye
dostum çok doğru dediğin ama bende Nero StartSmart Essentials var bu dvd-r yi 4.7 gb olarak değil sadece 4 gb olarak görüyo bide senin dediğin gibi yaparsam 1.cd yi taktım diyelim yükleme yarıya geldi daha sonra 2. cd yi istermi o şekil yapmak istiyorum aynı oyun satan bayilerdeki gibi yapmak istiyorum

szqn55

szqn55

Üye
osmn kendin ayarla 3500 mb olarakaynı oyun gibi değil stup dosyasını bulman lazım ama sen yaktıktan sonra diğer pc de masaüstüne çıkar de yarıya geldikten sonra 2. cilt ister sonra cdyi değiştir bukadar basit

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
osmn kendin ayarla 3500 mb olarakaynı oyun gibi değil stup dosyasını bulman lazım ama sen yaktıktan sonra diğer pc de masaüstüne çıkar de yarıya geldikten sonra 2. cilt ister sonra cdyi değiştir bukadar basit
ewy dostum başka yoluda varmı

szqn55

szqn55

Üye
başka yoluda oyununa göre değişir ama çok karışık en iyisi bu

szqn55

szqn55

Üye
dvd 8 gb lik tir

szqn55

szqn55

Üye
evet var 8lik bide 4lükhatta 50 gb bluray diskleri bile var :)

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum 8gb lık dvd nerden bulabilirim

szqn55

szqn55

Üye
bilgisayarcıdan yada ama nadir bulursun