Düzgün çalışan bir pil göstergesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Düzgün çalışan bir pil göstergesi ?
Arkadaşlar bir çok pil göstergesi uygulaması denedim ama yanlış gösteriyorlar batarya %0 olduğunda telefon kapanmıyor. Yani bataryayı güzel bir şekilde yanlışsız gösteren program lazım. Tavsiyeniz var mı?

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
extra buttons son sürümünde alt barda var gösterge bende gayet iyi çalışıyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Extra Buttons Da Gösterilen Doğru.. Onda Da %0 İken Hala Telefon Çalışıyor, Bunun Nedeni Sanırım Yapımcısının Batarya Bilgisine Tam Ulaşamaması Yada Telefonun Verdiği Değerlerin Bu Olduğu :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Widget olarak arıyorum not düşmemişim

MaxipmaN

Üye
Extra Buttons Da Gösterilen Doğru.. Onda Da %0 İken Hala Telefon Çalışıyor, Bunun Nedeni Sanırım Yapımcısının Batarya Bilgisine Tam Ulaşamaması Yada Telefonun Verdiği Değerlerin Bu Olduğu :oke:

bence de telefondan ramblowda batarya uygulamaları extra buttonsa falan sys olarak görünüyor symbian bunu bile doğru gösteremiyor böyle kepaze bir durumdayız widgetler de yanlış gösteriyor

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır Tiny Batter Widget kurdum ve mif. dosyalarıyla güzelce editledim çok hoş duruyor. Yardımcı olan herkese Teşekkür ederim

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Yüzde 0 gösterince batarya az uyarısı geliyor bende ve bundan memnunum tiny battery 3 renk edit by coutfeel kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Yüzde 0 gösterince batarya az uyarısı geliyor bende ve bundan memnunum tiny battery 3 renk edit by coutfeel kullanıyorum

Aynen abi bende tamamen mavisini buldum konudaki linktekinden. Ve bu arada konuyla alakalı değil ama profildeki doğum tarihimi nasıl değiştirim bulamadım ? üye olurken yaşımı büyük yazmıştım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aynen abi bende tamamen mavisini buldum konudaki linktekinden. Ve bu arada konuyla alakalı değil ama profildeki doğum tarihimi nasıl değiştirim bulamadım ? üye olurken yaşımı büyük yazmıştım

onu admine söyleyebilirsin sadece

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yeni mesaj gönder yerinde Nextman .a pm at alıcı adı Nextman olsun sonra gerçek doğum tarihini söyle halleder o

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Yeni mesaj gönder yerinde Nextman .a pm at alıcı adı Nextman olsun sonragerçek doğum tarihini söyle halleder o

Tamam gönderdim teşekkür ederim abi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Rica ederim

ANIL

ANIL

Admin
Sorun kalmadığına göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt