Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düzgün çalışan bir pil göstergesi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pringles
Üye
Konu Sahibi
Düzgün çalışan bir pil göstergesi ?
Arkadaşlar bir çok pil göstergesi uygulaması denedim ama yanlış gösteriyorlar batarya %0 olduğunda telefon kapanmıyor. Yani bataryayı güzel bir şekilde yanlışsız gösteren program lazım. Tavsiyeniz var mı?
Bozkurt_28
Üye
extra buttons son sürümünde alt barda var gösterge bende gayet iyi çalışıyor
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Extra Buttons Da Gösterilen Doğru.. Onda Da %0 İken Hala Telefon Çalışıyor, Bunun Nedeni Sanırım Yapımcısının Batarya Bilgisine Tam Ulaşamaması Yada Telefonun Verdiği Değerlerin Bu Olduğu
Extra Buttons Da Gösterilen Doğru.. Onda Da %0 İken Hala Telefon Çalışıyor, Bunun Nedeni Sanırım Yapımcısının Batarya Bilgisine Tam Ulaşamaması Yada Telefonun Verdiği Değerlerin Bu Olduğu
bence de telefondan ramblowda batarya uygulamaları extra buttonsa falan sys olarak görünüyor symbian bunu bile doğru gösteremiyor böyle kepaze bir durumdayız widgetler de yanlış gösteriyor
Aynen abi bende tamamen mavisini buldum konudaki linktekinden. Ve bu arada konuyla alakalı değil ama profildeki doğum tarihimi nasıl değiştirim bulamadım ? üye olurken yaşımı büyük yazmıştım
Aynen abi bende tamamen mavisini buldum konudaki linktekinden. Ve bu arada konuyla alakalı değil ama profildeki doğum tarihimi nasıl değiştirim bulamadım ? üye olurken yaşımı büyük yazmıştım