Tavsiye Düzgün Çalışan Bir Namaz Vakti Uygulaması Yapabilecek Geliştiricimiz Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Düzgün Çalışan Bir Namaz Vakti Uygulaması Yapabilecek Geliştiricimiz Var Mı?
Adam Akıllı Namaz Vakitlerinde Uyaran Bi Uygulama Yok.
Kimse Çıkıpta Bana Uygulama Önermesin Hepsini Denedim
Ya Biri İnternet İster Ya biri alarm kurulumu için tıklayın der tıklayınca bir şey deyişmez. ya biri hiç uyarmaz

Bune Şu Uygulamayı Yapmak Bu Kadarda Zormu ?
Düzgün bir uygulama yapabilecek bir geliştiricimiz yok mu :zzz:

Yönetici tarafından düzenlendi:

kesasd

kesasd

Üye
Benim böyle bir girişimim oldu. Fakat Diyanet İşleri yanıt bile vermedi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Başlık ve içerik düzenlenmiştir.
Lütfen konu başlığı seçerken biraz daha özenli davranalım, içeriğin konu ile ilgili olmasına özen gösterelim.

dawid

dawid

Üye
kardeşim namaz vakitleri diye programı kur geliştirici selman keleş biraz eksiği var ama yanılışı yok şukur

dücane

dücane

Üye
Ezan vakitcim, namaz vakitleri ( Yesil kubbeli olan) ve namaz vakti ( diyanetin kendi uygulamasi ). Bu üc uygulamayi denedim, ücü de sorunsuz sekilde ditib' in vakitlerine göre ezan okudu. Tavsiye ederim

drangela61

drangela61

Üye
Diyanet İşleri Başkanlığının namaz vakti uygulaması var fakat uyarı falan yok sadece saatler var ben onu kullanıyorum ana ekrana sabitlersin işin olunca bakarsın..

Bize her yer TrAbZoN ;)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Ezan vakitcim, namaz vakitleri ( Yesil kubbeli olan) ve namaz vakti ( diyanetin kendi uygulamasi ). Bu üc uygulamayi denedim, ücü de sorunsuz sekilde ditib' in vakitlerine göre ezan okudu. Tavsiye ederim

Abi Belirli Süre Uyarıyorlar Gerisi Yok

Yönetici tarafından düzenlendi:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu sahibinin düzenleme isteği üzerine konu tekrar açılmıştır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Diyanet İşleri Başkanlığının namaz vakti uygulaması var fakat uyarı falan yok sadece saatler var ben onu kullanıyorum ana ekrana sabitlersin işin olunca bakarsın..

Bize her yer TrAbZoN ;)

Bana Uyarması Lazım dakika başı telefona bakamam
Benim böyle bir girişimim oldu. Fakat Diyanet İşleri yanıt bile vermedi.

Wp'Ye bakmıyorlar ki dandik bundik bi çıkardılar uyarmıyor bile.

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
arkadaşlar o değilde kayıtlı olan hesabımızla girdiğimizde kendi cihazlarımıza uygulama yapıp kullanabilme yetkimiz oluyor mu ? sonuçta bu hesabı aldıktan sonra geliştirici oluyoruz ... deneme yaptım bir kaç kez ama yapmış olduğum uygulamayı cihazıma yukleyemedim mağazada yayınlamak için değil kişisel kullanım için uygulama yapamıyormuyuz ? bu konuda bilgisi olan varmı ?

Üst Alt