Duyurudan önce Galaxy Note7 tüm detayları ile göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Duyurudan önce Galaxy Note7 tüm detayları ile göründü
Samsung'un yeni Galaxy Note7 modeline daha yakından bakın...




Akıllı telefon pazarının önemli ismi olan Samsung, büyük merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note7'yi bugün düzenleyeceği etkinlikle gün yüzüne çıkartacak. Üst düzey donanım özelliklerine sahip olarak gelecek olan akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın kutu açma resimleri ortaya çıktı.



Yeni görseller de cihazın kutusu da detaylı olarak görülebilirken, ayrıca kutu üzerinden de Galaxy Note7'nin bazı teknik özellikleri görülebilmekte.

Güney Kore'de SK Telecom üzerinden sunulacak olan Galaxy Note7 versiyonu görsellerde yer alıyor ve sekiz çekirdekli işlemciden güç aldığı yazmakta.



Samsung'un yeni akıllısını yonga seti olarak iki farklı versiyon olarak sunacağı ve bunlardan bir tanesinin dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 içereceği diğer versiyonun ise sekiz çekirdekli işlemcili Samsung Exynos 8893'den güç alacağı ifade ediliyor.



Cihazın ekranının 143.9mm olduğunu görüyoruz ve buda yaklaşık 5.665" olarak çevrilebilir. 5.7" olarak bilgiler gelmişti ve ekran çözünürlüğü de 2560x1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. Kutuda kavisli yapıya ilişkin bilgiye yer verilmemiş.



12MP Dual Pixel arka kamera ve 5MP ön kamera içerecek olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi 64GB olarak ve ayrıca sistem belleği de 4GB olarak cihazda bulunuyor. Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge gibi Galaxy Note7'nin de IP68 sertifikasına sahip olduğunu ve suya ve toza karşı dayanıklı olarak geldiğini de ekleyelim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


hikmet366

hikmet366

Üye
S7 ile aynı ama kalemi varr ve işlemci yeni ;)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
firostr

firostr

Üye
Artıkın modeller arasında fazla bir fark olmuyor S6 S7 NOTE 5 NOTE 7'den bahsediyorum
 


Üst Alt