Duyuru! Faturalı kampus değişiyor...!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duyuru! Faturalı kampus değişiyor...!!
Merhaba.

Turkcell faturalı hat tarifelerinden kampuscell tarifesi için yarın son gün. Kampanya avantajları 30 haziran ayında sona ereceğini söylüyor. Sitede 2 temmur ile ilgili küçük bir açıklama yapılsada, yeni avantajlar ve yenilikler hakkında ise şu an için bir bilgi yok..! Bileceğiniz gibi geçtiğimiz günlerde hazır kartlı hatların kampuscell tarifesinde köklü bir değişikliğe gitti. Şimdi bu değişiklik faturalı hatlara nasıl etki eder, nasıl değişiklikler yapılır bilemiyoruz. Ama turkcell herzaman faturalı hatlara tanıdığı avantajlarla biliniyor. Temennimiz en iyi şekilde yenilenir.

kaya47

Üye
Temennin iyi ama avantaj sağlayacağını pek zannetmiyorum.

binaryy

Üye
avea paso tarifesi var. ben ciddi olarak düşünmeye başladım 2 aydır kontör yüklemiyorum tarife değişmezse temmuz ayında avea ya geçicem

osnakli

osnakli

Üye
arkdaşlar turkcelli çok eleştiriyoruz fakat ondan vazgeçemiyoruz.neden çünkü turkcell çok iyi ve ucuza konuşturuyor.tamam kampus tarifesiyle biz ögrencilere biraz yanlış yaptı ama:) olsun.ben turkcellin kampanyaları sayesinde hattımda 1500ün üzerinde kontör var ve bedavalar sayesinde neredeyse konuşmaya hiç ücret ödemiyorum....

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben tavuğa güveniyorum. Iyi avantajlar yapacaktır şayet yapmazsa keseriz olur biter

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
arkdaşlar turkcelli çok eleştiriyoruz fakat ondan vazgeçemiyoruz.neden çünkü turkcell çok iyi ve ucuza konuşturuyor.tamam kampus tarifesiyle biz ögrencilere biraz yanlış yaptı ama:) olsun.ben turkcellin kampanyaları sayesinde hattımda 1500ün üzerinde kontör var ve bedavalar sayesinde neredeyse konuşmaya hiç ücret ödemiyorum....

İşte bu yüzden Turkcell'e güveniyoruz :) Hattımda 1300 kontör var, konuşmaya para vermiyorum. Diğer operatörleri kullanmıyorsam, kampanya yapmamalarından kaynaklanıyor ;)

paradox1026

paradox1026

Üye
bende gececem iii olur valla bi babalık yap turkcell:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt