Duygulu T-shirtlerr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Duygulu T-shirtlerr
Bu tişörtü giymeden önce bir kere değil iki kere hatta üç kere düşünmelisiniz. Çünkü üzerindeki kalpler heyecanlı anlarınızda artıyor (normal hallerinden daha da belirgin hale geliyor) ve bu sizi istemediğiniz anlarda ele verebilir. Özellikle hoşlandığınız birisiyle yakınlaştığınızda bu tişört sizi utanç verici bir duruma düşürebilir yada sınavda kopya çekerken başınızı derde sokabilir.
sevgililerin birbirlerine ''beni görünce heyecanlanıyor musun? kalbin küt küt atıyor mu?'' diye sormasına gerek kalmayacak artık bu tişörtleri giymeleri yeter

iremm

iremm

Üye
wayy be süpermiş...:oke:

Nazy

Nazy

Üye
oooo okadarcık uzakta yarısı sönüyorsa................

TopFury

TopFury

Üye
Bu foroğrafta kullanılan arkadaşlar ajansta çalışan modeller...onlarda nası oluyoda yanıyo bu?bir de fll!!! :)o değil de,başımızı belaya sokar böyle şeyler... :)

erdemkaylu

erdemkaylu

Üye
aman bizim kız görmesin :P

iremm

iremm

Üye
Bu foroğrafta kullanılan arkadaşlar ajansta çalışan modeller...onlarda nası oluyoda yanıyo bu?bir de fll!!! :)o değil de,başımızı belaya sokar böyle şeyler... :)

aralarnda bişi var demekki :ehe:ehe:ehe şaka bi yanada gzl bnce mesela sevgiln yaında yanınızdan bi kız geçti baktın renklerde bi kıpırdama var ... :box :ehe :ehe :ehe

TopFury

TopFury

Üye
aralarnda bişi var demekki :ehe:ehe:ehe şaka bi yanada gzl bnce mesela sevgiln yaında yanınızdan bi kız geçti baktın renklerde bi kıpırdama var ... :box :ehe :ehe :ehe
:) ben dedim başımızı belaya sokar diye...baksana,hemen :box :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Allah Allah :) İremin dediği gibi olursa ya:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güzel almak lazım :ehe

Leontr

Leontr

Üye
ya süpermişşşşşşşşşşş.ama adamı katil eder o da ayrı gerçekten :D ama bulabilme şansım war mı bunu ya almak istiyorummmmmmm :D

hopeful.murat

Üye
harıkaymıs bunlar

Doğan

Üye
bulursam alıcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...