Duygulandım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Evet, Mesela Kaleci Volkan Yerine Cenk Yada Tolqa Olsun ..

Defansta Sabrinin Yerine Bir Genc Oynasin .. Eqer Sen Kalkip Ben Bu Genci Oynatirsam Hata Yapar

Maci Kaybederim Dusuncesindeysen Kusura Bakma Antrenorumm ..

Hicbir Oyuncu Oynamadan Gelisemezz

katılıyorum bir sürü teknik direktör değişti hep aynı kadro

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Evett, Mesela Neymar Adam 20 Yasinda Oynattilar Oynattilar .. Adami Suan Barcelona Mi Istemiyorr ..

Real Madrid Mi Istemiyorr .? Oynatacaksinn, Genclerdeki Heves Hirs Sabride Olmaz Efendim ..

Gokhan Zan'Da Olmaz Efendim .. Genc Olsun Fenerin Cimbomun Kartalin Kimin Olursa Olsunn ..

A Milli Takima Faydali Mi .? Evet .. Dusunmeyeceksin Bile ..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Seni teknik direktör yapacaklardı ki :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
şu sistemin bir an önce değişmesi lazım 1 yıldır milli maçları izlemiyorum çünkü çok sinirleniyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve Silinen Üye 94869
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yane Arkadaslar Uzulerek Soyluyorum Malesef Bende .. Pas Yok Hizli Oyun Yok ..

Guzel Hava Topu Atan Oyuncu Yok, Hava Hakimiyeti Iyi Olan Pek Oyuncu Yok, Tatik Yok Teknik Yok ..

Maca Nasil Cikiyorsun Sen Arkadasim .? Hiddink'E Dunya Kadar Para Verdin Adam Ne Yapti Senin Icinn .?

Bir Oyuncu Kazandi Mi .? Hayir .! Ben Abdullah Avci'Ya Guveniyorum O Takimi Duzeltir .. Cunku Turk Futbolunu Biliyor ..

Ama Tek Dileqim A'Den Z'Ye Yeni Bir Milli Takim .. Olsun Mac Kaybedelimm .. Hep Kazanacaksin Diye Birsey Yok ..

Ama Avrupa Futbolu Nerde .. Bizim Futbol Maclari Nerde .. Inqilterede Adamlar Nasil Yapiyor ..

Bizimkiler Forvette Baktiki Adam Pres Yapiyor Hemen Gerideki Oyuncuya .. Gerideki Oyuncu Defansa ..

Defans Kaleciye Kaleci Hooop Bir Sut Cekiyor Top Rakim Takimda .. Bu Mu Futbol .? :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Süpersin :alkis

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Bunlari Istemeyerek Yaziyorum Kardesim .. Ama Gercekten Oyle ..

Kimse Yanlis Anlamasin Ama Hamit Altintop Suan Kac Yasinda .? En Az 27 Vardir Deqil Mi .?

Mesut Ozil Daha Genc Ya 23 Ya 24 .. Hamit Neden Bu Yasta Transfer Oldu Dusunmek Lazim ..

Mesut Almanyada Buyudu Adam Almanlarin Icinde Futbol Oynamiss ..

A Milli Takimda Beqendiqim Isimlerden Gokhan Tore Oda Avrupada Oynamis Adam .. Hizli, Teknik, Taktik ..

Bu Soyledikleirmi Siz Deqerli Arkadaslarim Zaten Biliyorsunuz .. Ama Bu Sene Yepyeni Bir Takim Bekliyoruz ..

Yeni Antrenor Abdullah Avci'Dan .. Sabriyle Nereye Kadar :) Emre Belozoqlu 34 Yasinda ..

Bu Adam Kossa Hemen Yorulur .. Lafim Fenerbahce'Ye Deqil .. Genclesmek Gerek .. Hepsi Bu ..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben de milli takımın kadrosu iyi olduğu halde neden çok iyi oynamıyor diyordum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
en sevmediğim dueumsa milli takımdaki kaliteli oyuncuların genelde alan kökenli olması kaç iyi oyuncu var türkiyede yetişen biz türk milli takımıyız elbet ama bir bakıma alma oyuncuları oynatıyoruz ve ben bu almancı futbolxuların tam milli benliği yakalayamadığını düşünüyorum adam almanyada doğmuş büyümüş türk milli takımını seçse bile kendini ne kadar türk hisseder orası şüpheli burda biraz kendimizi sorgulamamız gerek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Euro 2008'de Çek Cumhuriyeti maçında milli takımımızı kurtaran yine Türkiye'de büyümüş futbolculardı. Takımı toparlayanda Tuncay idi. Haklısın.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
nihat, tuncay, semih hiçbiri yok şimdi :(

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
:rock:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Euro 2008'de Çek Cumhuriyeti maçında milli takımımızı kurtaran yine Türkiye'de büyümüş futbolculardı. Takımı toparlayanda Tuncay idi. Haklısın.

Evet, O Donemde Iyi Bir Takimdik .. Ama Simdi Futbol Bile Izlenmez Oldu Turkiyede ..

Ben Eskiden Haftasonunu Beklerdimki Maclar Baslasin .. Simdiki Sistemde Carsamba Gunu Bile Mac Oynaniyor ..

4 Gunde Bir Mac Oynaniyor .. Valla Cok Ilqinc :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orası da doğru, baş döndürüyor maçlar. Eskiden hafta sonunu iple çekerdik şimdi hafta içleri bile maç oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt