duvara vurup kırasım var bu cihazı

Sponsorlu Bağlantılar

vahhap

Üye
    Konu Sahibi
duvara vurup kırasım var bu cihazı
arkadaşlar 2 aydır htc sensation cihaz aldım. telf. işlemcisi süper hızlı oyunlar vs takılmadan oynatıyor ama 3G kapsamasında olmama rağmen çekmiyor ayarlardan 3G açtım gene olmadı otomatik seç yaptım gene olmadı başka hat takıp denedim gene olmadı üstteki işaret E olarak duruyor hattımı aynı mekanda başka tel. takıyorum H oluyor sizce sorun ne bilen varsa yardım etsin lütfen

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Telefon çin malimi.yada refurbished mi?

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
*#*#4636#*#* Yaz Telefon Bilgilerine Tikla En Asagidan WCMDA Only Yap Tamamdir. Ama Edge yapmak icin ayni sekilde bu sefer GSM Only yap. İns Yardimci Olmusumdur.

• Beğen
Tepkiler: vahhap

vahhap

Üye
    Konu Sahibi
*#*#4636#*#* Yaz Telefon Bilgilerine Tikla En Asagidan WCMDA Only Yap Tamamdir. Ama Edge yapmak icin ayni sekilde bu sefer GSM Only yap. İns Yardimci Olmusumdur.

öncwlikle tşkr ederim, yaptım şimdide şebeke tamamen gitti kardeş başka yolu varmı bilen varmı arkadaşlar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Vur duvara gitsin kardeş ben sinirlendiğim zaman böyle yaparım müthiş rahatlarım valla.

rayhankar

Üye
kardes ayarlar bağlantılar mobil ağlarda sadece 2g aglari aktif et. Yani 3g yi sadece internete baglanacagin zaman aç.

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
Kardeşim Aynısı bende Oldu Hattının 3G Acık Olduguna Emin Ol . 3G Yaz 3636 Vodafone böyle

PriZm

PriZm

Üye
%90 ihtimalle Şebeke üzerinden 3G açık değil.telefonunda sorun yok.

bilal3734

Üye
Ayni Sorun Bende var 3G deyken internete girince 2G ye düşüyor. :(

vahhap

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm arkadaşlar yüklü olan romdan kaynaklanıyormuş romu değişince 3g düzeldi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar duvara vurup kırmayın romu değiştirin kurtulun hepinize teşekkürler ediyorum

minik79

Üye
sorunu çözdüm arkadaşlar yüklü olan romdan kaynaklanıyormuş romu değişince 3g düzeldi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar duvara vurup kırmayın romu değiştirin kurtulun hepinize teşekkürler ediyorum

Kardeş bende de aynı sorun var. Hangi romu hangi firmwareyi ve radio numaranı yazarmisin. Teşekkürler.

Üst Alt