Duvar Kağıdı yerine animasyon koymak [YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Duvar Kağıdı yerine animasyon koymak [YARDIM]
Çoğu android telefonda olduğu gibi duvar kağıdı yerine küçük animasyonlar (akvaryum v.s ) koyma imkanımız var mı? Çok hoş duruyorda...

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bu konuyu açan başka bir arkadaşta vardı ama net bir bilgi edinemedim. İnşallah bilen biri çıkarda yardımcı olur bize :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah.O telefonlarda genelde akvaryum kullanıyorlar mükemmel duruyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Symbian hareketli arka plan resmi desteklemez, hareketli arka plana sahip temaları destekler yani bir tema dosyası alacaksın sisextract ile açacaksın sonra tema düzenleyici s^3 ler için var mı bilmiyorum varsa onunla açacaksın hareketli resmi tema içine gömeceksin başka da yolu yok.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Kısacası hiç hazır yapılmışına rastladınız mı desek :D

salihk

salihk

Emekli Yönetici
hareketli .gif uzantılı resimleri galeriye koy sonra ayarlar = temalar = Ekrankoruyucu = Animasyonu seçip = animasyon dosyasını Galeriden secip ekran koruyucu maxximum 60 saniyedir bu sekilde kullanabilirsin elimde 30 adet hareketli resimler var eger bu sekilde kullanmak istersen eger buraya Ekliyebilirim :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hareketli .gif uzantılı resimleri galeriye koy sonra ayarlar = temalar = Ekrankoruyucu = Animasyonu seçip = animasyon dosyasını Galeriden secip ekran koruyucu maxximum 60 saniyedir bu sekilde kullanabilirsin elimde 30 adet hareketli resimler var eger bu sekilde kullanmak istersen eger buraya Ekliyebilirim :D

eklersen çok iyi olur kardeşim :)

benighted

benighted

Üye
ben androidde hologram duvar kagidi gordum gercekten oyle birsey olsa super olur

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi

valla mükemmel olur.Bir de anlatımı biraz daha az karışık yazarsan :)

_ardaa

_ardaa

Üye

Bu söylediğin hangi hangi versiyon

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Ben Hologramlı duvar kağıdı görmüştüm 5800 da youtubede vardı videosu japonlar kullanıyordu. acaba onlara has bişey mi yoksa bizim tellerede oluyor mu?

isolet

Üye
burada hareketli temalar var ben zamanında çok indirmiştim.

Üst Alt