Düşünenler Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Nasıl Düşünürsünüz ?

• Düşünerek

Kullanılan: 21 70.0%
  • Denge En Önemlisi Dengeyi Bozmamak Lazım

Kullanılan: 6 20.0%
  • Otsturarak

Kullanılan: 6 20.0%
  • Oturarak

Kullanılan: 9 30.0%
  • :hmmm yaparak

Kullanılan: 12 40.0%
  • İşsizlik

Kullanılan: 8 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bu saatte düşünüyorsam o halde uykusuzum :hmmm

Buraxlive

Buraxlive

Üye
@Serhan o kadar uzun düşünmeyi düşünmüyorum :hmmm

@H0lligan düşündüğüm için uykusuz kaldığımı düşünüyorum :ehe

H0lligan

Üye
@Serhan o kadar uzun düşünmeyi düşünmüyorum :hmmm

@H0lligan düşündüğüm için uykusuz kaldığımı düşünüyorum :ehe
En basda dusunmedigin icin uykusuz kaldin simdide niye uykusuz kaldigini dusunuyorsun ve aslinda kendinden haberin yok ama dusunmedigin icin dusundugun den dolayi dusuncelerin seni dusunduruyor ve sende dusundugunu dusunuyorsun ve dusundugunu saniyorsun bu sebeple bu yazdigim bise anlamayip bikez daha okicaksin ve dusunmeye devam ediceksin sonra ne dusundugunu dusunuceksin ve dusunmeyi birakip dusunecek seyler aricaksin ama dusunmeyi birakdigin icin disunemiceksin ama aslinda paralel evrende dusunuyor olucaksin hala ve paralel evrende okadar cok dusunuceksinki artik suanda dusunuyor olucaksin ve ayni zamanda dusunuyorsun ? :zong:

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
Buraxlive

Buraxlive

Üye
En basda dusunmedigin icin uykusuz kaldin simdide niye uykusuz kaldigini dusunuyorsun ve aslinda kendinden haberin yok ama dusunmedigin icin dusundugun den dolayi dusuncelerin seni dusunduruyor ve sende dusundugunu dusunuyorsun ve dusundugunu saniyorsun bu sebeple bu yazdigim bise anlamayip bikez daha okicaksin ve dusunmeye devam ediceksin sonra ne dusundugunu dusunuceksin ve dusunmeyi birakip Buunecek seyler aricaksin ama dusunmeyi birakdigin icin disunemiceksin ama aslinda paralel evrende dusunuyor olucaksin hala ve paralel evrende okadar cok dusunuceksinki artik suanda dusunuyor olucaksin ve ayni zamanda dusunuyorsun ? :zong:

Bu kadar uzun düşünsem yıllardır uykusuz olurdum :ehe

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Ve yine @Serhan ve yine bir gereksizler konusu :D :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm