H0lligan
Üye
ne kadarda üyesever bir üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ne kadarda üyesever bir üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

yavrum yok yavrum yok

kalmasin !tabikide yok![]()
(ifadeni kendime koydum başkalarınada kalsın.
)

oda yasamasin![]()
Yaşasın bencillik !!
![]()

Adam olanin fake hesaba ihtiyaci olmaz. Bu zamana kadar yersiz sebeplerden uyari aldim. Fakat banlanmadim. Çünkü sabit bir karakterim var.Fake hesapların suçu ne ?
Bizde bir zamanlar sizin gibi üyeydik. Ancak fake hesap olu verdik. Ve şimdi düştüğümüz hale bak. Sizde yıllar sonra böle olursunuz inş.
hayir siz hep fake ydiniz ve hep oyle kalacaksiniz sucunu sen zaten biliyorsun bos yeremi banlandin saniyorsun ?Fake hesapların suçu ne ?
Bizde bir zamanlar sizin gibi üyeydik. Ancak fake hesap olu verdik. Ve şimdi düştüğümüz hale bak. Sizde yıllar sonra böle olursunuz inş.
ha sen su 2 saniyede okuyan cocuk ha ? oku sen oku troll seni@Jin-Kazama = gereksiz mesaj atmam
@Spider-Boy = Sebebini bilmiyom , forum ihlali yazıyo
@mahmutxhancar = diğer hesaptan yazarım sebebi.
gokhan er demi sendin lan dogru soyle
hadi bak gene iyisin bildirmiyorum senivalla ben değildim o , 3 hesabım var benim.
neyse ben yatıyom sabah 6 da kalkcam. Eğer banlı değilse hesaptan girerim , banlıysa yeni hesaptan devam![]()

Çok düşünceli gördüm seni

ya tamam tamam affettimaffet abi pardon![]()

bilmiyorum sana sormaliben neden böyleyim abi ?

sorun degil koçum takmiyoruz biliyoruz biz seniabi ben neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama buyuksun sen takma benim şizofrenik hareketleri![]()
ya sen kimsin bilader ?tamam madem öle takıl![]()
